Άγγελος Λάτσιος: Θα τρελαθείς με τις νέες φωτογραφίες του

Δεν σταματά να αναρτά στιγμές από την προσωπική του ζωή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Θα τρελαθείς με τις νέες φωτογραφίες του

Ο Άγγελος Λάτσιος συνηθίζει να ανεβάζει τον λογαριασμό του πολλές φωτογραφίες από την προσωπική του ζωή, μάλιστα οι δύο τελευταίες του σίγουρα θα σε «τρελάνουν».

Ο Άγγελος είναι λάτρης των θαλάσσιων και των extreme σπορ και, όπως έχει γραφτεί, σχεδιάζει ήδη να δημιουργήσει το δικό του κανάλι στο Youtube, με τέτοια θεματολογία, κάτι που αναμένεται να τον κάνει αμέσως πολύ δημοφιλή.

Ο Άγγελος πόσταρε μία φωτογραφία του που απεικονίζεται με μαγιό και ακόμα μία σε instastory που απεικονίζεται μέσα στο σπίτι με τα μαλλιά του λυτά και να χορεύει στο σαλόνι του σπιτιού του! Ο ίδιος λίγες μέρες πριν ανέβασε και τα παιχνίδια που έκανε με την μικρή του αδερφή Μαρίνα.

αγγελος λατσιος μαλλια
λάτσιος μαγιό

Ελένη Μενεγάκη: Το σχόλιο του Άγγελου κάτω από φωτογραφία της - «Καλά ντάξει! Γεια σας»

Ο Άγγελος Λάτσιος, έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, Ελένη Μενεγάκη και αυτό το έχουμε δει και μέσα από τα social media, αφού σχολιάζει σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Μπορεί μαμά και γιος να μην μένουν μαζί, καθώς έχει επιλέξει να μένει με τον πατέρα του, ωστόσο η επικοινωνία τους είναι καθημερινή μέσα από κάθε μέσο.

Χθες λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μερικές απίστευτες φωτογραφίες της με κόκκινη μπλούζα, σχολιάζοντας πως είναι ένα από τα τυχερά της χρώματα.

Ανάμεσα στους διαδικτυακούς της φίλους που έσπευσαν να σχολιάσουν ήταν και ο Άγγελος Λάτσιος - για τον οποίο έλεγαν πως ξεκινάει την δική του εκπομπή στον ΑΝΤ1 - , που την αποθέωσε γράφοντας «Καλά ντάξει... γεια σας».

μενεγακη λατσιος

Τόσα παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για να ανεβάσει μια φωτογραφία στο instagram

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να έχει φύγει από τον ALPHA και γενικά από την τηλεόραση - μέχρι πρότινος - ωστόσο όπως σας είχα αποκαλύψει και βγήκα τελικά σωστή στράφηκε προς τις διαφημίσεις στο instagram για να συνεχίσει να βγάζει έσοδα από κάπου... Σήμερα, λοιπόν, θα σας μαρτυρήσω πόσα είναι τα λεφτά που παίρνει από τους πελάτες για να ανεβάσει μια φωτογραφία στον λογαριασμό της.

Παλιότερα, όταν ήταν επί εποχές ALPHA και ήταν το πρώτο όνομα της ελληνικής τηλεόρασης - βέβαια και τώρα είναι ασχέτως που δεν την βλέπουμε στους δέκτες μας - το πάτωμά της για ένα post ήταν 5 χιλιάδες ευρώ ενώ γενικά για να διαφημίσει ένα προϊόν το κοστολογούσε γύρω στα 7 χιλιάρικα.

Τώρα, όμως, που δεν βρίσκεται πια στην πρώτη γραμμή και το να την βλέπουμε είναι σπάνιο υλικό, έχει ανεβάσει το κασέ της, όπως μου αποκάλυψε άνθρωπος που βρίσκεται πολύ κοντά της κι ένα της post μπορεί να φτάσει να "πουληθεί" έως και 15 χιλιάδες ευρώ!

Τρελό;

Η Ελένη ξέρει τι κάνει, όμως και μπράβο της γιατί πάλεψε πολύ και πέρασε πολλά μέχρι να καταφέρει να γίνει αυτή που είναι σήμερα...