Γιώργος Λιάγκας για τους πρώην της Μαριαλένας: «Με την ίδια λογική κι εγώ τα είχα με την Ελένη Μενεγάκη»

Οι δηλώσεις των συντρόφων της που έχουν προκαλέσει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάγκας για τους πρώην της Μαριαλένας: «Με την ίδια λογική κι εγώ τα είχα με την Ελένη Μενεγάκη»

Ο κακός χαμός έχει γίνει με τις πρώην και νυν τις Μαριαλένας Ρουμελιώτη από το Survivor, οι οποίοι απροκάλυπτα παραχωρούν δηλώσεις αναφορικά με την σχέση που είχαν και έχουν μαζί της.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιβάνης που φαίνεται να είναι ο τωρινός σύντροφος της παίκτριας έχει δηλώσει πως είναι μαζί χωρίς όμως να είναι κάτι σοβαρό, ενώ ο Νίκος Κοσμάς, εξίσου πρώην παίκτης του Survivor, αποκάλυψε πως ήταν ζευγάρι στο σχολείο.

Γιώργος Λιάγκας για τους πρώην της μαριαλένας ρουμελιώτη

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο Σάκης Κατσούλης, ο πρώην σύντροφος της Μαριαλένας, μπήκε στο παιχνίδι χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Σε μια συζήτηση που είχε λοιπόν το Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας ορμώμενος από όλες αυτές τις δηλώσεις, είπε την επική ατάκα: «Με την ίδια λογική κι εγώ τα είχα με την Ελένη Μενεγάκη. Πηγαίναμε στο Δημοτικό μαζί, τα είχαμε»

Λιάγκας για Survivor 4: «Κάνουν καριέρα στην πλάτη της Μαριαλένας»

Μετά το απίστευτο ξέσπασμα της μητέρας της Μαριαλένας και ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε εκτός αυτού και ξέσπασε, γιατί όπως είπε κάνουν καριέρα στην πλάτη της παίκτριας του Survivor 4 με αφορμή τη δημοσιότητα που έχει δει λόγω της προσωπικής της ζωής.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιβανή, ο οποίος όπως σχολίασε, έχει πάρει σβάρνα όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να παρουσιάσει τα τραγούδια του, επειδή είναι σύντροφος της.

«Εμένα αυτό το κορίτσι, μου είναι πολύ συμπαθές. Κάνουν καριέρα στην πλάτη της όλοι. Βγαίνει ο Λιβάνης και έχει πάρει σβάρνα όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές για να παρουσιάσει τα τραγούδια του, λες και τον ξέραμε από πριν. Αν δεν ήταν με τη Μαριαλένα θα του έκανε πρόταση Φαίη για συνέντευξη;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και σίγουρα η δήλωση αυτή θα συζητηθεί και θα φέρει θύελλα.