Χάρης Γιακουμάτος: «Οι χωρισμένοι μπαμπάδες είμαστε πεταμένοι στα σκουπίδια»

«Ο Θεός και η ψυχή μου ξέρει πώς το πέρασα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Γιακουμάτος: «Οι χωρισμένοι μπαμπάδες είμαστε πεταμένοι στα σκουπίδια»

Συνέντευξη στο Pop Up παραχώρησε ο Χάρης Γιακουμάτος, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το διαζύγιό του. Να σημειώσουμε πως τον βλέπαμε στην εκπομπή της Γερμανού, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει.

«Όταν έχεις παιδί, ζυγίζεις 100 φορές την απόφαση να πάρεις διαζύγιο. Το παιδί πρέπει να βλέπει ευτυχισμένους γονείς. Ο Θεός και η ψυχή μου ξέρει πώς το πέρασα, αλλά ευτυχώς έχω ανθρώπους που με στήριξαν, που ήταν κοντά μου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και έτσι μπόρεσα και προχώρησα σε αυτή την κατάσταση», είπε αρχικά.

«Είμαι ενεργός μπαμπάς. Όπως είμαι πατέρας όταν είμαι παντρεμένος, θέλω να έχω τα ίδια δικαιώματα και όταν είμαι χωρισμένος. Οι χωρισμένοι μπαμπάδες είμαστε πεταμένοι στα σκουπίδια».

Χάρης Γιακουμάτος για διαζύγιο

Να σημειώσουμε επίσης, πως ο Χάρης Γιακουμάτος και η σύζυγος του, Μαρία Πανουσάκη, μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν. Το ζευγάρι μάλιστα πριν περίπου τρία χρόνια έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι. Ένα υγιέστατο αγοράκι που βαφτίστηκε τον Σεπτέμβρη του 2018.

Χάρης Γιακουμάτος για Survivor 4: «Ο Τζέιμς προσπαθεί με δολοπλοκίες να δημιουργήσει δική του ομάδα»

Ο Χάρης Γιακουμάτος, πρώην παίκτης του Survivor , βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Love It και μίλησε για τον νέο κύκλο που έχει φέρει πολλές αντιδράσεις, λόγω των τσακωμών και των έντονων χαρακτήρων των παικτών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε στο πλατό ο χθεσινός3/3 άσχημος καβγάς ανάμεσα σε Τζέιμς, Μαριαλένα, Σάκη και Νίκο, ο οποίος ξεπέρασε σε κάποια φάση τα όρια.

«Αυτό που έδειξε ο Τζέιμς είναι οτι πως τους έχει όλους, τα πιόνια του, αναλώσιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή. Κρατάει αυτά που του έχουν πει και τα χρησιμοποιεί εκείνη την ώρα για να τους χτυπήσει. Όπως χτύπησε εκείνη την ώρα άσχημα την Μαριαλένα», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Γιακουμάτος.