Η ανάρτηση - «καρφί» του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Στάθη Λιβαθινό

«Ξερνάω...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η ανάρτηση - «καρφί» του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Στάθη Λιβαθινό

Λίγες ώρες μετά τη νέα καταγγελία που έγινε σε βάρος του Στάθη Λιβαθινού από την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης θέλησε να κάνει μία ανάρτηση - «καρφί» για τον σκηνοθέτη με τον οποίο μάλιστα είχε συνεργαστεί στο παρελθόν και δεν είχε καθόλου καλή εμπειρία.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης είχε μιλήσει με πολύ αρνητικό τρόπο για τον Στάθη Λιβαθινό και για την αντιμετώπιση που είχε στους μαθητές τους και τους συνεργάτες του. Σήμερα, επανήλθε με μία νέα ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τον Στάθη Λιβαθινό

«Εκτός από το "πονάω" υπάρχει και το "ξερνάω" (με ευγενικό τρόπο πάντα)», έγραψε ο ηθοποιός προκειμένου να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις.

Παναγιώτης Μπουγιούρης Στάθης Λιβαθινός

«Δε νιώθω καμία πικρία»

Ο Στάθης Λιβαθινός ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου μετά από τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

Παρόλο που στην αρχή είχε διαψεύσει τις φήμες για την παραίτησή του, η ανακοίνωσή του ήρθε να τις επιβεβαιώσει.

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και εξήγησε πως μέσα από την εν λόγω ανακοίνωση αποχαιρέτησε τους μαθητές του και είπε όλα όσα είχε να πει.

Στάθης Λιβαθινός Εθνικό Θέατρο

«Ότι νιώθω και ότι σκέφτομαι βρίσκεται μέσα στην ανακοίνωση προς τους αγαπημένους μου μαθητές. Μέσα από αυτήν την ανακοίνωση αποχαιρέτησα τα παιδιά μου. Δε νιώθω καμία πικρία», είπε αρχικά.

Για τα μελλοντικά θεατρικά του σχέδια, είπε: «Όταν ανοίξουν τα θέατρα με το καλό, θα δούμε… Είμαι στην ίδια δυσκολία που βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου».