Τρίτη, 15 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποσύρονται οι αστυνομικοί από τη φύλαξή του Μένιου Φουρθιώτη έπειτα από εντολή Χρυσοχοΐδη

Η απάντηση "φωτιά" του παρουσιαστή μετά από κατηγορίες

Αποσύρονται οι αστυνομικοί από τη φύλαξή του Μένιου Φουρθιώτη έπειτα από εντολή Χρυσοχοΐδη
News 01.04.2021 08:48
Από Ελένη Ζουγανέλη

Αστυνομικοί που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη του Μένιου Φουρθιώτη, μετά από παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αποσύρονται. Να σημειώσουμε πως ο παρουσιαστής είχε συνοδεία αστυνομικών λόγω της εμπρηστικής επίθεσης εις βάρος του.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε μετά από την παρέμβαση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο Αρχηγός, αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, έδωσε εντολή στην αρμόδια επιτροπή να επαναξιολογήσει την απόφαση με την οποία του είχε χορηγηθεί η αστυνομική φρουρά.

Μετά τη συνεδρίαση της επιτροπής λοιπόν, αποφασίστηκε η απόσυρση όλων των αστυνομικών, τόσο από το σπίτι όσο και από την συνοδεία του Μένιου Φουρθιώτη, ο οποίος πρόσφατα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο ύστερα από καρδιακό επεισόδιο.

Τι λέει ο Μένος Φουρθιώτης σχετικά με την συνοδεία της αστυνομίας

Μένιος Φουρθιώτης αστυνομική φύλαξη

Σε σχέση με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα που έχουν κατακλείσει το διαδίκτυο από χθες το βράδυ κατόπιν αναρτήσεως τέως Υπουργού Υγείας σε βάρος του εντολέως μας Μαίνανδρου Φουρθιώτη, επισημαίνουμε ότι πράγματι -ως ο ίδιος δημοσιοποίησε -ήδη έχει κατατεθεί σχετική μήνυση, καθώς και κατά δημοσιογράφου-εκδότη της εφημερίδος Documento, ο οποίος ανήρτησε και αναπαρήγαγε στον ιστότοπο που διαχειρίζεται τις ύβρεις του ανωτέρω τέως Υπουργού, ενώ η ίδια τακτική ακολουθήθηκε και από έτερους δημοσιογράφους που επικαλούνται πηγές εντός της ΕΛ.ΑΣ.

Οι ανωτέρω είναι προφανές ότι έχουν επιδοθεί σε έναν ανηλεή πόλεμο σε βάρος του εντολέως μας με σκοπό να τον αποδομήσουν και να καταφέρουν την απόλυτη απαξίωση του προσώπου του. Οι ισχυρισμοί και τα δήθεν γεγονότα που παρατίθενται στα ως άνω δημοσιεύματα προβάλλονται σκοπίμως από τους ανωτέρω εν γνώσει της αναλήθειας τους προκειμένου να δημιουργήσουν στο κοινό δυσμενείς εντυπώσεις εις βάρος του εντολεώς μας, και πλήττουν βάναυσα την τιμή και την υπόληψή του.

ο αυτοκίνητο που παρουσιάζεται ψευδώς ως δήθεν τεθωρακισμένο όχημα της ΕΛ.ΑΣ ανήκει στον κ. Μαίνανδρο Φουρθιώτη.

Χαρακτηριστικό του ψεύδους των εν λόγω δημοσιευμάτων είναι ότι το αυτοκίνητο το οποίο παρουσιάζεται να οδηγεί ο εντολέας μας καταχρώμενος υποτίθεται κρατικούς πόρους, είναι στην κατοχή του νομίμως, καθώς του έχει παραχωρηθεί η χρήση του από την εταιρία συμφερόντων του «PARTY FM ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΑΕ», στην οποία ο εντολέας μας έχει την ιδιότητα του Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου.

Για όλα τα ανωτέρω φυσικά υφίστανται έγγραφα που αποδεικνύουν την πρωτοφανή αναλήθεια των αναρτήσεων των ανωτέρω και αναφερόμαστε συγκεκριμένα στην άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και στα σχετικά νομιμοποιητικά έγγραφα της ως άνω εταιρίας.

Τέλος, σημειούται ότι η συνεχιζόμενη αδυναμία της Αστυνομίας να προφυλάξει τα επιχειρησιακά της απόρρητα έγγραφα που αφορούν στο πρόσωπο του εντολέως μας, τα οποία αναπαράγονται συνεχώς σε πλήθος ιστοσελίδων, είναι τουλάχιστον άξια διερεύνησης και εκθέτει εξακολουθητικά σε μέγιστο κίνδυνο την ασφάλεια του ενώ μάλιστα η ίδια η ΕΛ.ΑΣ έχει γνωματεύσει οκτώ (8) φορές στο πρόσφατο παρελθόν ότι αποτελεί ευπαθή στόχο.

Τα αποδεικτικά έγγραφα για όλα τα ανωτέρω είναι στη διάθεση οιουδήποτε Δικηγόρου επιθυμεί να ελέγξει την αλήθεια των ισχυρισμών μας.

Αθήνα, 31-03-2021

Η πληρεξουσία δικηγορική εταιρία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μένιος Φουρθιώτης: Έκανε μήνυση στον Δήμο Διονύσου για έκθεση της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας

Μένιος Φουρθιώτης: Έστειλε εξώδικο σε site που αναφέρει πως κατεβαίνει υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία

Share