Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του Mega

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του Mega

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση μετά την ανακοίνωση του Mega για την έναρξη της συνεργασίας τους, με την παρουσιάστρια να εκφράζει για πρώτη φορά τον ενθουσιασμό της με το νέο της ξεκίνημα.

Μπορεί η ίδια να μην έβλεπε τον εαυτό της να επιστρέφει σύντομα στην τηλεόραση ωστόσο τα πράγματα άλλαξαν μέσα σε αυτούς τους μήνες απουσίας της και έτσι από Σεπτέμβρη θα τη βλέπουμε με νέα εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη για τη συμφωνία της με το Mega

«Ναι! Είναι αλήθεια! Από τον Σεπτέμβριο θα είμαι στο MEGA! Έχω τεράστια χαρά και ενθουσιασμό που επιστρέφω στο πρώτο μου τηλεοπτικό σπίτι! Την πρώτη φορά που πέρασα αυτό το κατώφλι δεν ήξερα τι θα μου έφερνε η ζωή. Ή η τηλεόραση. Το μυαλό μου πετούσε παντού, χάζευα τα περιοδικά και τραγουδούσα συνέχεια. Τώρα που γυρίζω, ξέρω πως αυτό που μου έλειψε, αυτό που πεθύμησα πιο πολύ αυτούς τους λίγους μήνες που ήμασταν χωριστά, είναι η επαφή μας!

Η αγάπη που μου στέλνατε απλόχερα, τα γέλια μας, οι άνθρωποι που γνωρίζαμε μαζί, οι ιστορίες που μοιραζόμασταν, τα χρόνια που μεγαλώναμε παρέα. Αυτά θέλω να ξαναβρούμε με νέους τρόπους ή με παλιούς, δεν έχει σημασία… το σημαντικό είναι να είμαστε μαζί και εγώ υπόσχομαι να είμαι πάντα η Ελένη σας, η φίλη που σας χαμογελάει και σας δείχνει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής! Στο MEGA Όλα αρχίζουν ξανά...» έγραψε.

Ελένη Μενεγάκη Mega

Αυτές τις ζώνες εξετάζει το Mega για την εκπομπή της

Πριν από λίγες ώρες το Mega έβγαλε την επίσημη ανακοίνωσή του για την έναρξη της συνεργασίας του με την Ελένη Μενεγάκη. Το Πρωινό συζήτησε την μεγάλη επιστροφή της «βασίλισσας» και έδωσε μερικά σενάρια για τη ζώνη για την οποία την προορίζει το «Μεγάλο Κανάλι».

H Ελένη Μενεγάκη ετοίμαζε καιρό την τηλεοπτική της επιστροφή και ενώ είχαν ακουστεί πολλά για διάφορα κανάλια, τελικά το Mega έκανε την ανατροπή και έφερε πίσω την παρουσιάστρια, η οποία είχε δηλώσει πως σταματάει την τηλεόραση κάνοντας την τελευταία εκπομπή της στον ALPHA, τον Ιούλιο του 2020.

Ο Αλέξης Μίχας τόνισε πως οι ώρες δεν έχουν κλειδώσει και τα σενάρια είναι τα εξής: 12 έως 3 ή 2 έως 5 και θα εξαρτηθεί για το αν θα παραμείνει το δελτίο ειδήσεων του Νίκου Ευαγγελάτου στις 4 το μεσημέρι ή αν θα μετακινηθεί.

Όπως όλα δείχνουν, αρχισυντάκτρια της εκπομπής θα είναι η Ελένη Γελαλή ενώ η παρουσιάστρια έχει ήδη συμφωνήσει με τον καλό της φίλο και στενό συνεργάτη Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, του οποίου το συμβόλαιο με τον ALPHA λήγει φέτος το καλοκαίρι. Παράλληλα έχει μιλήσει και με άλλους συνεργάτες της.