Θετική στον κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη

Μόλις το ανακοίνωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θετική στον κορωνοϊό η Ελεονώρα Μελέτη

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως είχε κάποια συμπτώματα και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να κάνει τεστ προκειμένου να διαπιστώσει αν είναι θετική. Τελικά έμαθε τα νέα και από εκείνη τη στιγμή έχει μπει σε καραντίνα στο σπίτι της.

Μάλιστα, τόνισε στους followers της πως πρέπει να προσέχουν πολύ για να προστατευθούν από τον επικίνδυνο ιό. Όπως αποκάλυψε, αυτό που τη στενοχωρεί πιο πολύ είναι που δε θα μπορέσει να είναι παρούσα στα γενέθλια της κόρης της, τα οποία είναι αυτή την Τρίτη. Η παρουσιάστρια είναι πολύ δεμένη με την κόρη της και πολύ συχνά μιλάει δημόσια για εκείνη.

Η ανάρτηση της Ελεονώρας Μελέτη

«Τη πρώτη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό 9 μήνες μετά κράταγα στην αγκαλιά μου το Αλεξανδράκι μου... την Τρίτη 13 του μηνός κλείνει τα τρία!!! Της έχω παραγγείλει τη τούρτα της, ήθελε να έχει πάνω τον κακό λύκο κ τη «Τοφιτσα»....

Τη δεύτερη φορά που έκανα τεστ κ βγήκε θετικό, ήταν σήμερα. Είχα κάποιες βάσιμες υποψίες κ μερικά μικρά κλασσικά συμπτώματα αν κ έπαιρνα όλες τις προφυλάξεις...

Με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το τεστ που έκανα δεν ήταν εγκυμοσύνης αλλά τεστ COVID.

Κάνω αυτή την ανάρτηση για να ενημερώσω ως οφείλω, δεδομένου ότι όλο αυτό το διάστημα εργάζομαι κανονικά στο ραδιόφωνο κ στην τηλεόραση, έβγαλα το παιδί μου βόλτα στις κούνιες, πήγα σούπερ μάρκετ... πάντα τηρώντας τα μέτρα. Πλέον όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα κ τα κρούσματα πολλά.

Τα συμπτώματα είναι ήπια, δέκατα κ πόνος στους μύες.

Αυτό όμως που με σκίζει στα δυο είναι ότι φέτος θα δω το κοριτσάκι μου να σβήνει τα κεράκια της από face time...

Να προσέχετε όλοι τους εαυτούς σας κ τους γύρω σας!!!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη κορωνοϊός

«Είχα μπει στην παγίδα να ψάχνω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν»

Το πρωί της Κυριακής, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» και μέσα σε όλα μίλησε για τα λάθη που έχει κάνει στο παρελθόν.

Η όμορφη παρουσιάστρια που φημολογείται πως θα την δούμε στον ρόλο της παρουσίασης του Big Brother είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι από τις γκρινιάρες! Δηλαδή θα σηκωθώ ένα πρωί στραβωμένη και δεν θα βλέπω αυτά που έχω αλλά αυτό που ίσως μου λείπει εκείνη την στιγμή. Αυτό θέλω να το δουλέψω. Είχα μπει και εγώ στην παγίδα να ψάχνω να βρω την ευτυχία σε πράγματα που ξέρω πια ότι δεν την κρύβουν. Και το ξέρω πολύ καλά. Το έμαθα με τα χρόνια, με βοήθησε πάρα πολύ το κομμάτι της δημοσιότητας σε αυτό.

Η ηλικία μου 19 – 24 ήταν στην περίοδο της μεγάλης φούσκας που στην Ελλάδα τα ζούσαμε όλα με πολλή ένταση, πάθος και ποσότητα που ήθελες, για να νιώθεις καλά, να είσαι μέσα στη μάζα. Δηλαδή για να είσαι ευτυχισμένος θα πρέπει να είσαι ωραία ντυμένος, να πας το καλοκαίρι στη Μύκονο και να είσαι πολύ δημοφιλής...

Η πρώτη μου επαφή με την δημοσιότητα ήταν ένα τέτοιο τεράστιο μπαμ που έγινε στη ζωή μου που έκανε λίγο πιο εσωστρεφή. Με έκανε να κάνω πίσω. Έκανα πολύ πίσω. Σχεδόν αποσύρθηκα και εκεί σιγά σιγά άρχισα να ανακαλύπτω την ουσία της ζωής και των πραγμάτων», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένη στον Οδηγό Καλή Ζωής