Νίκος Βέρτης: Ανατροπή στην υπόθεση της δικαστικής του διαμάχης

Η απόφαση του δικαστηρίου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Βέρτης: Ανατροπή στην υπόθεση της δικαστικής του διαμάχης

Μια μεγάλη ανατροπή σημειώθηκε με την δικαστική διαμάχη του Νίκου Βέρτη, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν παλιό στενό του συνεργάτη, ο οποίος πλέον επικαλείται δικαστική απόφαση, η οποία επιδικάζει ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο συνεργάτης του τραγουδιστή που αναφερόμαστε είναι ο Νίκος Πολατίδης, ο οποίος διετέλεσε οικονομικός διευθυντής του καλλιτέχνη επί 8 ολόκληρα χρόνια και στράφηκε εναντίον του για να διεκδικήσει δεδουλευμένα που του οφείλονταν.

Η πλευρά του επικαλείται την πρόσφατη απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης και δηλώνει δικαιωμένη, με την πλευρά του τραγουδιστή από την άλλη να προσφεύγει στον Άρειο Πάγο και να κάνει λόγο για ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ορισμένων, που θέλουν να κερδίσουν χρήματα από τον Βέρτη.

Σήμερα εκδόθηκε η τελική απόφαση του δικαστηρίου που ανατρέπει τα δεδομένα.

Νίκος Βέρτης Ανατροπή στην υπόθεση της δικαστικής του διαμάχης

Η ανακοίνωση της εταιρείας του Νίκου Βέρτη για την απόφαση του δικαστηρίου

Σήμερα απεφάνθη τελικά η Δικαιοσύνη δίνοντας ένα ηχηρό μάθημα σε αυτούς που δοκίμασαν να διασύρουν το όνομα του Νίκου Βέρτη, αδιαφορώντας επιδεικτικά για το γεγονός, ότι εκκρεμούσε η απόφαση του Δικαστή του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, για το ζήτημα αυτό, παρότι το γνώριζαν κι επιχειρώντας με πρωτόγνωρα αντιδεοντολογικές, αιφνιδιαστικές και τελικά παράνομες ενέργειες αναγκαστικής εκτέλεσης να παρακάμψουν την ετυμηγορία των αρμοδίων Δικαστών.

Απαξιώνοντας έτσι τον ύψιστο ρόλο της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Παράλληλα επανήλθε και ο Άρειος Πάγος δικαιώνοντας το Νίκο Βερτη και κάνοντας δεκτό το αίτημα του για απαγόρευση κάθε πράξης εκτέλεσης, μέχρι την εκδίκαση της εκκρεμούσας αιτήσεως του.Σε μια μεγάλη δικαστική διαμάχη έχει εμπλακεί εδώ και λίγο καιρό ο Νίκος Βέρτης. Ο γνωστός τραγουδιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν εκ των στενότερων συνεργατών του μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, που πλέον επικαλείται δικαστική απόφαση, η οποία επιδικάζει ποσό σχεδόν 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Αποδείχθηκε εν ολίγοις, ότι όποιος βιάζεται σκοντάφτει και ότι μόνο με τέτοιας ποιότητας και ήθους ενέργειες, θα μπορούσαν να πετύχουν αυτό που χρόνια τώρα προσπαθούν, δηλαδή να σπιλώσουν το όνομα του και να ακυρώσουν μια έντιμη και απόλυτα διαυγή πορεία ζωής!!!

Αποδείχθηκε περίτρανα εν ολίγοις για ακόμη μια φορά το αυτονόητο, ότι η Δικαιοσύνη αποδίδεται μόνο μέσα στις δικαστικές αίθουσες και οχι με κραυγές και ψιθύρους σε άλλους χώρους. Ο Νίκος Βέρτης στο μεταξύ πριν λίγο καιρό είχε πέσει θύμα απάτης!