Σάββατο, 08 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νανά Παλαιτσάκη: Η νέα της φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μακροσκελές κείμενο

«Αγνοώ μηνύματα "μίσους" καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων»

Νανά Παλαιτσάκη: Η νέα της φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και το μακροσκελές κείμενο
News 12.04.2021 23:12
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου η Νανά Παλαιτσάκη, με την ίδια να δημοσιεύει μια νέα φωτογραφία από την νοσηλεία της.

Η γνωστή δημοσιογράφος εμφάνισε ένα βαρύ καρδιακό επεισόδιο και ένα συγγενικό της πρόσωπο τη βρήκε χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι της

Σήμερα το απόγευμα, η Νανά Παλαιτσάκη προχώρησε σε μια μια νέα δημοσίευση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook προκειμένου να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την φροντίζουν αλλά και φυσικά όλους εκείνους που της έστειλαν τα δικά τους ενθαρρυντικά μηνύματα.

Η ανάρτηση της Νανάς Παλαιτσάκη μέσα από το νοσοκομείο

«Αγαπημένοι μου φίλοι Επανέρχομαι με ανάρτηση για τους εξής λόγους 1) Νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη σε όλο το team του καθηγητή καρδιολογίας κυρίου Ανδρικοπουλου 2) Νιώθω επίσης ευγνωμοσύνη στους νοσηλευτές, στους τεχνολόγους, στους τραυματιοφορείς του νοσοκομείου που είναι "δεύτερο σπίτι μου " τα τελευταία 11 χρόνια.

3) Η έγνοια τους για το πως νιώθω, είναι τόσο αληθινή που είναι σαν να είναι δίπλα μου ο γιος μου 4) Είναι αδύνατον ν απαντώ στις χιλιάδες κλήσεις ενδιαφέροντος και στα μηνύματα που μου στέλνετε καθώς είμαι συνδεδεμένη με μηχανήματα. 5 ) Είμαι πολυ τυχερή που το Σάββατο ήρθα στο νοσοκομείο αμέσως μετά το περιστατικό

6 ) θα μείνω όσο οι θεράποντες κρίνουν 7) Η τεχνολογία που διαθέτει η μονάδα είναι τόσο άρτια που αντιμετωπίζονται τα πάντα 8 ) Όσοι έχουν υποστεί καρδιακά περιστατικά γνωρίζουν τις διαδικασίες 9 ) Αγνοώ μηνύματα "μίσους" καθώς επέλεγα την φωτεινή πλευρά της ζωής και των ανθρώπων Το γράφω για να μην στεναχωριούνται οι άνθρωποι που με αγαπούν, όπως είστε εσείς που με ακολουθείτε, με διαβάζετε, με κρίνετε 33 χρόνια.

10) Μου έχετε δώσει τεράστια χαρά εσείς οι συνεργάτες που με καλείτε η που στέλνετε μηνύματα Εσείς όλοι τεχνικοί, ηχολήπτες, μοντέρ, αρχισυντακτες, διευθυντές μου, μουσικοί επιμελητές 11 ) Αυτό που θέλω πολυ είναι ένα Fredo Caputchino μετριο... Τα φιλιά μου».

Νανά Παλαιτσάκη νέα φωτογραφία από το νοσοκομείο

Τα νεότερα με την υγεία της Νανάς Παλαιτσάκη

Όπως διαβάζουμε σήμερα στο sfaknews.gr η κατάσταση της υγείας της Νανάς Παλαιτσάκη παραμένει σταθερή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα που επικαλείται πληροφορίες από ιατρικούς κύκλους έχει ξεφύγει ευτυχώς από τον κίνδυνο. Παραμένει ωστόσο στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μιας και οι γιατροί πρέπει να παρακολουθούν στενά την κατάστασή της σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια επιπλοκή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγίζει καρδιές η Νανά Παλαιτσάκη! Η ανάρτηση γροθιά στο στομάχι για τον Κώστα Σγόντζο!

Πένθος για τη Νανά Παλαιτσάκη! Πέθανε ο πρώην σύζυγος της!

Share