Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Όσα κατέθεσε η σύζυγός του στις Αρχές

«Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δολοφονία Γιώργου Καραϊβάζ: Όσα κατέθεσε η σύζυγός του στις Αρχές

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, με όση δύναμη της έχει απομείνει μετά τη δολοφονία του, βρήκε το κουράγιο να καταθέσει στην αστυνομία με σκοπό να βρεθούν οι δράστες.

Η κ. Στάθα, δήλωσε πως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού δεν έβγαιναν συχνά από το σπίτι. Και αν έβγαιναν θα πήγαιναν συνήθως για καφέ ή φαγητό. Ενώ, ρωτήθηκε και για τις μετακινήσεις του δημοσιογράφου όταν έφευγε από το σπίτι.

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας, του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό, όπου εργαζόταν, είτε ερχόταν απευθείας σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίας. Όταν βγαίναμε, πηγαίναμε συνήθως για καφέ ή φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον», είπε μεταξύ άλλων.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Αυτή είναι η τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με τη σύζυγό του

Η Ζήνα Κουτσελίνη μάλιστα, θέλησε να αποκαλύψει, την τελευταία επικοινωνία που είχε ο Γιώργος Καραϊβάζ με την σύζυγό του, Στάθα.

«Επειδή ειδωθήκαμε στο σπίτι της Στάθας και είναι ωραίο να πούμε την αλήθεια της οικογένειας, η Στάθα τον περίμενε για να φάνε. Έφυγε από δω έφυγε 1:40 και στη διαδρομή πήρε την Στάθα και τη ρωτούσε τι φαγητό έχουν. Η Στάθα του λέει: “Κοκκινιστό. Να φτιάξω και ρυζάκι;”. Η Στάθα έβλεπε τη ώρα να περνάει και μαθαίνει για κάτι που έγινε στην περιοχή και δεν πιστεύει ότι ήταν ο Γιώργος. Ψάχνει να δει μήπως ο Γιώργος έρχεται να τον στείλει να δει τι είναι το ρεπορτάζ αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Ζήνα Κουτσελίνη.