Ολυμπία Χοψονίδου: Επέστρεψε σπίτι της μετά το νοσοκομείο - «Ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη»

Αποκάλυψε το λόγο που νοσηλεύτηκε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ολυμπία Χοψονίδου: Επέστρεψε σπίτι της μετά το νοσοκομείο - «Ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη»

Στο σπίτι της επέστρεψε η Ολυμπία Χοψονίδου μετά την νοσηλεία της στο νοσοκομείο και αποκάλυψε τις λεπτομέρειες σχετικά με την υγεία της.

Το μοντέλο νωρίτερα δημοσίευσε ένα instastory μέσα από το δωμάτιο που νοσηλευόταν, το οποίο και έσβησε λίγο αργότερα αντικαθιστώντας το με αυτό που δείχνει πως είναι στο σπίτι της.

Όπως αποκάλυψε μπήκε στο νοσοκομείο για να κάνει κάποιες εξετάσεις για τον βήχα που την ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

«Είμαι μια χαρά… είμαι ήδη στο σπίτι… έχω ξεκινήσει από την αρχή τις εξετάσεις για να βρω τη λύση στον βήχα μου! Τίποτα άλλο! Απλά στο προηγούμενο Story, ήμουν ζαλισμένη από τη μέθη, έβγαζα selfie σαν την καμηλοπάρδαλη ασταμάτητα. Και η αλήθεια είναι ότι γέλασα πολύ γιατί όπως μου είπε ο γιατρός μου έλεγα ασυναρτησίες. Συγγνώμη γιατρέ! Ρεζίλι» έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Ολυμπία Χοψονίδου υγεία

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ολυμπία Χοψονίδου μετά από 6 εγκυμοσύνες

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει αποκαλύψει πως μετά από 6 εγκυμοσύνες, της έχουν πέσει μαλλιά, ενώ παλεύει με τα δόντια της. Μάλιστα, μετά από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα.

«Εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτιζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά», είχε εξομολογηθεί, η Ολυμπία Χοψονίδου.