My Style Rocks: «Κονταροχτυπιούνται» Ταραμπάνκο - Στικούδη για την παρουσίαση

Ποιο από τα δύο ονόματα είναι επικρατέστερο;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
My Style Rocks: «Κονταροχτυπιούνται» Ταραμπάνκο - Στικούδη για την παρουσίαση

Δύο είναι τα ονόματα που επικρατούν για την παρουσίαση του My Style Rocks, αυτό της Κάτιας Ταραμπάνκο και της Κατερίνας Στικούδη, την οποία την έχουμε ήδη δει στον ρόλο αυτόν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» καμία από τις δύο δεν έχει καταλήξει ακόμα αλλά και οι δύο είναι θετικές ως προς την παρουσίαση.

Ωστόσο, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα καταφέρει το ριάλιτι μόδας να βγει στον "αέρα" την επόμενη σεζόν και πρόκειται να εξαρτηθεί από την πορεία της πανδημίας.

Επίσης, το όνομα της Κατερίνας Στικούδη παραμένει στο τραπέζι, το ίδιο και της Κάτιας Ταταμπάνκο, αλλά οι τελικές αποφάσεις θα παρθούν τον Μάϊο.

Μέσα στην εβδομάδα οι συζητήσεις Κονδυλάτου - Ατζούν για το My style rocks

Όπως φαίνεται μπορεί ο Περικλής Κονδυλάτος να αποχώρησε από το Survivor 4, ωστόσο, πολύ σύντομα θα τον δούμε και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Συγκεκριμένα, μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν οι συζητήσεις με την Ατζούν Μίντια και τον ΣΚΑΙ για να είναι στην κριτική επιτροπή του My style rocks.

Σύμφωνα με την εκπομπή Ευτυχείτε, ακόμη δεν έχουν μιλήσει για υπογραφές, αφού ακόμη βρίσκονται στις συζητήσεις. Ενώ, στο πλευρό του φαίνεται πως θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος έχει αγαπηθεί πολύ μέσα από τον συγκεκριμένο ρόλο.

Αν τελικά πάντως κλείσει η συμφωνία, σίγουρα θα δούμε να πετάγονται απίστευτες ατάκες από το στόμα του Περικλή Κονδυλάτου προς τις παίκτριες.. Επίσης, σε συζητήσεις για την παρουσίαση του My style rocks είναι και η Κάτια Ταραμπάνκο.