Επιστρέφει στο MEGA ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Ποια θα είναι η σειρά που θα πρωταγωνιστεί;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Επιστρέφει στο MEGA ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Πολλές επιστροφές αναμένεται να δούμε στο MEGA, μιας και εκτός από την Ελένη Μενεγάκη, πρόκειται να επιστρέψει στο κανάλι και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός λείπει αρκετό καιρό από τον χώρο της τηλεόρασης και η απουσία του είναι αισθητή. Μετά λοιπόν από 10 χρόνια, ο Χριστόφορος επιστρέφει μέσα από μια νέα σειρά μυθοπλασίας, η οποία πρόκειται να είναι έτοιμη τα Χριστούγεννα.

Επιστρέφει στο MEGA ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Ευτυχείτε», η σειρά αναμένεται να είναι μια δραματική σύγχρονη ερωτική και τα επεισόδια θα προβάλλονται εβδομαδιαίως.

Η ιστορία θα διαδραματίζεται εν καιρώ πανδημίας και πολλά γυρίσματα πιθανόν να γίνει στους Παξούς.

"Κάνω ψυχοθεραπεία, είχα πάθει κατάθλιψη, είχα εξουθενώσει την ψυχή μου"

Συγκλόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης με την εξομολόγηση ψυχής που έκανε, λέγοντας πως "κάνει ψυχοθεραπεία γιατί είχε πάθει κατάθλιψη και είχε εξουθενώσει την ψυχή του" σε μια πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος ήταν καλεσμένος στην πρεμιέρα του “Nega talk” ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη.

«Δεν κάνω ψυχανάλυση, κάνω ψυχοθεραπεία, προέκυψε από ανάγκη. Ήταν μια πολύ δύσκολη προσωπική κι επαγγελματική εποχή, ήταν όταν τελείωναν οι “4” και τότε έκλεινε για μένα ένας πολύ μεγάλος και σημαντικός κύκλος, το Mega.

Και έκλεινε για μένα το κομμάτι σίριαλ. Ήξερα ότι δεν μπορούσα πια να γράφω με συνέπεια κάθε εβδομάδα μόνος μου και να σκηνοθετώ και να πρωταγωνιστώ και να είμαι στο μοντάζ και στη μουσική και παντού. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που είχα εξουθενώσει και την ψυχή μου και το σώμα μου και τα πάντα μου. Μου είχε τελειώσει η έμπνευση.

Δεν μπορούσα να γράψω, είχαν περάσει έξι μήνες και είχα γράψει έξι επεισόδια. Μου έλεγε ο Πέτρος Μπούτος “τι θα γίνει; Που θα πάει αυτή η κατάσταση;” και είχε δίκιο ο άνθρωπος. Αυτή η εποχή ήταν πολύ δύσκολη για μένα, σε συνδυασμό και με έναν χωρισμό που περνούσα τότε και όλο αυτό με οδήγησε στο να αποσυνδεθώ από τον εαυτό μου και δεν ήμουν καλά, είχα πάθει κατάθλιψη. Και το ξεπέρασα μέσω της ψυχοθεραπείας», είπε.