Γιώργος Χρανιώτης: Βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγος και ο γιος τους

Το δημόσια μήνυμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Χρανιώτης: Βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό η σύζυγος και ο γιος τους

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε η σύζυγός του Γιώργου Χρανιώτη, Γεωργία Αβασκαντήρα, αλλά και ο 1,5 ετών γιος τους, όπως ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση φωτογραφία τους στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μια φωτογραφία όπου με τον γιο της είναι πιασμένη από το χέρι και ξαπλωμένοι. Ενώ, όπως ανέφερε, τόσο η ίδια όσο και ο μικρός έχουν ήπια συμπτώματα.

Η ανάρτηση της συζύγου του Χρανιώτη με το γιο της, για τον κορωνοϊό

«Η άνοιξη έρχεται όπου και να είσαι για να σου δώσει δύναμη να ονειρευτείς ξανά ακόμη και αν τη βλέπεις από το παράθυρο σου...στέλνουμε δύναμη σε όλους που νοσούν από Covid και ευχόμαστε ήπια συμπτώματα όπως έχουμε και εμείς(μαμά και γιός) και ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να ξαναρχίσουμε τα φιλιά και τις αγκαλιές. μείνετε ασφαλείς και υγιείς όσο μπορείτε παιδιά και αν πιστεύετε ότι προσέχετε ήδη πολύ μπορείτε και περισσότερο», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Γεωργία Αβασκαντήρα, η οποία κατήγγειλε γνωστό ηθοποιό.

Γιώργος Χρανιώτης σύζυγος γιος θετικοί στον κορωνοίό

"Να (μην) αγκαλιάζετε τα παιδιά..."

Πρόσφατα, μάλιστα, ο Γιώργος Χρανιώτης κοινοποίησε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εκεί τον είδαμε να είναι μέσα στη θάλασσα και να ποζάρει αγκαλιά με τον πρίγκιπά του. Παράλληλα, ο ηθοποιός έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα, καθώς έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του: Δείτε τον Γιώργο Χρανιώτη αγνώριστο!

“(Να (μην)αγκαλιάζετε τα παιδιά σας) Όταν η λογική βγαίνει έξω από τον άνθρωπο,τότε αποκτά μία δική της οντότητα. Στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο,ορφανά παιδιά στα ιδρύματα,πέθαιναν εξαιτίας της απουσίας επαφής ,αγκαλιάς,αγγιγμάτων,πέραν από τη στιγμή που τρέφονταν.Το σώμα είχε τροφή,αλλά η ψυχή έμενε μαραμένη. Και βέβαια οι επαφές είναι δύσκολο να παραμείνουν ως έχουν ,σε εποχές όπου η επαφή έχει μετατραπεί σε απειλή.Ας μην πάμε όμως στο άλλο άκρο ,επειδή το πιο ουσιαστικό πρόβλημα ,δεν είναι η αγκαλιά ενός παιδιού ,αλλά τα λάθη και οι παραλείψεις που θα αποκάλυπταν,γιατί φτάσαμε στο να δίνουμε εντολές να μην αγκαλιάζετε τα παιδιά (Ένα εξαιρετικό κείμενο του ψυχολόγου Δημήτρη Σταράκη)”.

Χρανιώτης παιδιΧρανιωτης γιος