Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη για την δολοφονία του Καραϊβάζ - «Η εξιχνίαση της αποτελεί θέμα τιμής»

«Η δολοφονία του φανερώνει τις διαστάσεις που έχει λάβει το “αγοραίο” έγκλημα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη για την δολοφονία του Καραϊβάζ - «Η εξιχνίαση της αποτελεί θέμα τιμής»

Ξέσπασε η Μαρίνα Πατούλη, λίγες ημέρες μετά την στυγερή δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, έξω από το σπίτι του. Η πρόεδρος της Unesco βορείων προαστίων και πρόεδρος του πανελλήνιου αυτοδιοικητικού δικτύου SDG17 GREECE τα είπε όλα με μια ανάρτηση της.

Συγκεκριμένα, είπε χαρακτηριστικά πως η εξιχνίαση της υπόθεσης αποτελεί πια «θέμα τιμής». Ενώ, η δολοφονία μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστη γειτονιά της Αθήνας ενώπιον περαστικών φανερώνει τις διαστάσεις που έχει λάβει το “αγοραίο” έγκλημα στην πατρίδα μας.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ

«Η αποτρόπαια εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ αποτελεί ξεκάθαρο πλήγμα στη Δημοκρατία μας, στην ελευθερία του Τύπου και της έκφρασης. Οι συνθήκες τέλεσης του εγκλήματος, μέρα μεσημέρι σε πολυσύχναστη γειτονιά της Αθήνας ενώπιον περαστικών φανερώνει τις διαστάσεις που έχει λάβει το “αγοραίο” έγκλημα στην πατρίδα μας.

Η εξιχνίαση της στυγερής δολοφονίας του καταξιωμένου αστυνομικού συντάκτη αποτελεί θέμα τιμής για ένα κράτος δικαίου, για την Ελληνική Αστυνομία, για την ελληνική κοινωνία», αναφέρει χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Μαρίνα Πατούλη. Δείτε όλες τις εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του καταξιωμένου δημοσιογράφου.

Μαρίνα Πατούλη για δολοφονία Καραϊβάζ

Ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του για το πως έμαθε για την δολοφονία του

Η μητέρα του δημοσιογράφου και αστυνομικού ρεπόρτερ ανατριχιάζει με τα λόγια της, όσο μίλαγε για τον γιο της, που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο, ενώ είχε αναφέρει πως ο Γιώργος Καραϊβάζ θα συγχωρούσε μέχρι και τους εκτελεστές του.

Γιώργος Καραϊβάζ ανατριχιάζει η περιγραφή της μητέρας του

«Μόλις τέλειωσε από το κανάλι με παίρνει ο πάτερ τηλέφωνο και μου λέει αν θα πάω στην εκκλησία, νομίζοντας ότι το ξέρω. “Ναι πάτερ, θα έρθω στην εκκλησιά”, του λέω, “φέρε και λίγα λουλουδάκια” μου λέει. Το ήξερε όλη η γειτονιά και εγώ δεν ήξερα κάτι. Στο πατρικό μου, αδερφός μου λέει: “που πας;”, “στον κήπο πάω”.

Δεν μου λένε τίποτα. Έρχομαι από το σπίτι και ήταν εδώ ο φίλος του, ο Γρηγόρης του Παπαδόπουλος. Κατέβηκε και η ανιψιά μου και μου λέει πάμε μέσα. Μου λέει: “Τον Γιώργο τον χτυπήσανε. Τον τραυματίσανε. Είναι βαριά.”

Δεν μου είπε ότι πέθανε. Με παίρνει μετά το παιδί μου, ο Δημήτρης μου και μου λέει: “Γιαγιά μου, ο μπαμπάς μου έφυγε”. Έτσι το έμαθα. Μου το έφαγαν το παιδί μου, γιατί;».