Ελεονώρα Μελέτη: Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της μέσω facetime - «Είμαι τούμπανο στο κλάμα»

Η ανάρτηση στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Μελέτη: Γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της μέσω facetime - «Είμαι τούμπανο στο κλάμα»

Θετική στον κορωνοϊό βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες η Ελεονώρα Μελέτη και επειδή βρίσκεται σε καραντίνα στο πατρικό της σπίτι, για να μην κολλήσει τον σύζυγο και την κόρης τους, δεν κατάφερε να βρίσκεται δίπλα της στα γενέθλια της.

Η παρουσιάστρια του ALPHA, ένα βιντεοκλήση με την οικογένεια της, για να δει διαδικτυακά την κορούλα της, Αλεξάνδρα να σβήσει τα κεράκια της τούρτας της.

Οι αναρτήσεις της Ελεονώρας Μελέτη για τα γενέθλια της κόρης της

Μάλιστα, έκανε μερικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκαλύπτοντας επίσης πως πλάνταξε στο κλάμα που δεν μπόρεσε να είναι μαζί της.

«Μέσα από την καρδιά μας, σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές που στείλατε για το Αλεξανδράκι μας!!! Η σκέψη σας και τα λόγια σας είναι συγκινητικά μια μέρα σαν τη σημερινή που ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη! Εγώ τούμπανο στο κλάμα», έγραψε.

Ελεονώρα Μελέτη κόρη

Ελεονώρα Μελέτη γενέθλια της κόρης

«Μόλις έμαθα ότι έχω κορωνοϊό έβαλα τα κλάματα»

Η παρουσιάστρια, μίλησε στην εκπομπή Happy Day και εξήγησε πως αιφνιδιάστηκε όταν έμαθε ότι το τεστ της ήταν θετικό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως αποφάσισε να κάνει τεστ επειδή ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανίσει σοβαρά συμπτώματα.

«Αιφνιδιάστηκα γιατί όντως πρόσεχα πάρα πολύ και είχα και πολύ περιορισμένες επαφές. Το θέμα είναι ότι επειδή εγώ ήρθα για πολύ λίγο χρονικό διάστημα, σε εξωτερικό χώρο, σε επαφή με κρούσμα επιβεβαιωμένο δύο ημερών πριν, με πήρε το κρούσμα και μου είπε ότι βγήκε θετική. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν… σιγά μην έχω κολλήσει, δεν υπάρχει περίπτωση.

Δεν έδωσα σημασία, είπα ότι θα κάνω το τεστ και θα βγει αρνητικό. Μιλάω με τους γιατρούς και μάλλον δεν έχω κολλήσει από το κρούσμα αυτό, τον έχω κολλήσει από κάπου αλλού λογικά. Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα, κάνανε τεστ όλοι στο σπίτι και είναι αρνητικοί. Δεν έχω ούτε δέκατα, ούτε πονάει το σώμα μου. Μόλις έμαθα ότι έχω κορονοϊό έβαλα τα κλάματα. Ήταν πολλές οι σκέψεις στο μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.