Eurovision 2021: Αυτές τις θέσεις έχουν στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος

Η Μάλτα το μεγάλο φαβορί για φέτος

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Eurovision 2021: Αυτές τις θέσεις έχουν στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος

Σε μέτριες θέσεις είναι τα τραγούδια της Ελλάδας και της Κύπρου για την Eurovision 2021, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε περίπου έναν μήνα.

Πριν από τρεις εβδομάδες, η Ελλάδα και η Στεφανία Λυμπερακάκη με το Last Dance βρισκόταν στην 14η θέση στα στοιχήματα, ενώ η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού και το El Diablo στην 9η.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο έχουμε κάποιες ανακατατάξεις, με την Στεφανία να βρίσκεται στην 10η θέση, ενώ η Κύπρος να έχει πέσει στην 12η.

Η Μάλτα για φέτος είναι το μεγάλο φαβορί, με την Γαλλία και τη Ελβετία να βρίσκονται στην 2η και 3η θέση και με Ιταλία και Βουλγαρία σε 4η και 5η θέση. Δείτε στο μεταξύ με ποια σειρά θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς!

Eurovision 2021 αυτές τις θέσεις έχουν στα στοιχήματα Ελλάδα και Κύπρος

Με αυτά τα μέτρα θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε όσες λεπτομέρειες θέλετε να γνωρίζετε για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2021 εν μέσω κορωνοϊού.

«Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πάμε. Νομίζω ότι τώρα πια, μετά από τόσα χρόνια, η μεγάλη μου αγάπη είναι η Μαρία Κοζάκου και ακολουθεί η Eurovision. Γνωρίζω ότι τα μέτρα θα είναι πολύ σκληρά, Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρχουν θεατές.

Αφήνουν ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να επιτραπεί η είσοδος σε έναν περιορισμένο αριθμό, καθήμενων πάντα και με την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους. Οι αποστολές θα είναι σχετικά ολιγομελείς, όπως και οι δημοσιογράφοι θα είναι πολύ λιγότεροι από άλλες φορές. Θα είμαστε ουσιαστικά από το ξενοδοχείο στο στάδιο και από το στάδιο στο ξενοδοχείο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολες οι βόλτες στην πόλη», ανέφερε αρχικά ο ταλαντούχος ηθοποιός του οποίου τη φωνή έχουν συνδυάσει με τον διαγωνισμό.

Eurovision 2021 Καπουτζίδης

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις και τα party μεταξύ χωρών, είπε στη συνέντευξη του στο 7 ημέρες tv: «Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα, θεωρώ ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καν η πρόβλεψη για ένα μέρος προορισμένο για τους δημοσιογράφους, τους fans και τους εκπροσώπους των χωρών, ούτε θα έχουμε εκδηλώσεις, όπως η τελετή έναρξης ή πάρτι συμμετεχόντων».

Μια ακόμη αλλαγή για φέτος είναι και πως αποβλήθηκε από τη Eurovision η Λευκορωσία.