Τζένιφερ Άνιστον: Ψεύτικη η είδηση ότι θα γίνει μαμά ενός κοριτσιού από το Μεξικό

Το διέψευσε ο εκπρόσωπος της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζένιφερ Άνιστον: Ψεύτικη η είδηση ότι θα γίνει μαμά ενός κοριτσιού από το Μεξικό

Fake είναι τελικώς η είδηση βόμβα που κυκλοφόρησε παντού χθες το βράδυ και ήθελε την Τζένιφερ Άνιστον να υιοθετεί ένα κοριτσάκι από το Μεξικό.

Σύμφωνα με το Closer, η ηθοποιός ανακοίνωσε στους συναδέλφους και φίλους της στα γυρίσματα του reunion των Friends ότι θα γίνει μητέρα κάτι που όμως τελικά δεν ισχύει.

Ο εκπρόσωπος της Jennifer Aniston όμως δήλωσε χαρακτηριστικά στην Daily Mail: «Η είδηση είναι πλήρως κατασκευασμένη και δεν συνέβη ποτέ».

Τζένιφερ Άνιστον Ψεύτικη η είδηση ότι θα γίνει μαμά ενός κοριτσιού από το Μεξικό

Κίνηση ανθρωπιάς από την Τζένιφερ Άνιστον στην μνήμη του Τζορτζ Φλόιντ

Προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του αδικοχαμένου Τζορτζ Φλόιντ, ο οποίος σκοτώθηκε από αστυνομικούς στη Μινεσότα, η Τζένιφερ Άνιστον προχώρησε σε μία κίνηση αληθινής ανθρωπιάς, η οποία δέχθηκε πολλά θετικά σχόλια στα social media.

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει δείξει πολλές φορές πως επιλέγει να χρησιμοποιεί τους λογαριασμούς της στα social media για καλό σκοπό. Καθημερινά μοιράζεται τις σκέψεις της αλλά και τις αποφάσεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και αυτές τις μέρες που η κατάσταση στις ΗΠΑ ήταν τόσο τεταμένη, μετά την άδικη δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ. Η Τζένιφερ Άνιστον, ανέβασε ένα βίντεο και αποφάσισε να μιλήσει ανοικτά για τον ρατσισμό, στέλνοντας ένα πολύ ηχηρό μήνυμα.

Τζένιφερ Άνιστον φιλανθρωπία

Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πριν από μερικές μέρες, και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον λογαριασμό του στο Twitter. Δείτε εδώ τη συγκινητική του ανάρτηση για το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

Η 51χρονη σταρ χάρισε περίπου 1 εκατ. δολάρια σε διάφορες φιλανθρωπικές οργανώσεις που ασχολούνται με την απόδοση δικαιοσύνης σε ρατσιστικά περιστατικά, όπως επιβεβαίωσε μία πηγή στο People.

«Αυτή η εβδομάδα υπήρξε θλιβερή για τόσους πολλούς λόγους. Πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο ρατσισμός και η ωμότητα σε αυτή τη χώρα συμβαίνει εδώ και πολύ καιρό – και ποτέ δεν ήταν εντάξει κάτι τέτοιο.

Ως σύμμαχοι που θέλουν ισότητα και ειρήνη, είναι δική μας ευθύνη να κάνουμε θόρυβο, να απαιτήσουμε δικαιοσύνη, να επιμορφωθούμε σε σχέση με αυτά τα θέματα και περισσότερο από όλα, να μοιράσουμε αγάπη. Πόσο περισσότερο χρόνο είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε να περάσει χωρίς αλλαγή; Πόσο περισσότερο χρόνο;», γράφει σε σχετική της ανάρτηση στο Instagram.

Όπως μεταδίδει η Mirror που επικαλείται πηγή από το κοντινό της περιβάλλον, η Aniston δε μπορούσε να μείνει μόνο στα λόγια: «Ήθελε να δείξει την υποστήριξή της και δώρισε ένα μεγάλο ποσό σε φιλανθρωπικές οργανώσεις που ένιωθε ότι την εκπροσωπούν καλύτερα».