Γιώργος Λιάγκας: Για μπάνιο στην θάλασσα μαζί με τους δυο γιους του

Χειμερινοί κολυμβητές

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Λιάγκας: Για μπάνιο στην θάλασσα μαζί με τους δυο γιους του

Για μπάνιο πήγε ο Γιώργος Λιάγκας με τους δύο γιους του το μεσημέρι της Τετάρτης, με την χειμερινή κολύμβηση να αποτελεί πλέον χόμπι για τους τρεις τους.

Ο ίδιος σε καθημερινή βάση πηγαίνει στην παραλία της Βουλιαγμένης και κολυμπά και πολλές φορές παίρνει για παρέα και τα δυο τους αγόρια.

Μετά την σημερινή του λοιπόν εκπομπή, μπαμπάς και γιοί πήγαν στην θάλασσα, κάτι το οποίο θέλησε ο παρουσιαστής να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο Τριανταφυλλικός πλέον Γιώργος Λιάγκας δημοσίευσε λοιπόν μια φωτογραφία με τους γιους του πριν βουτήξουν και έγραψε «Ατρόμητοι»!

Γιώργος Λιάγκας για μπάνιο στην θάλασσα μαζί με τους δυο γιους του

"Βόμβα" στον αέρα του Πρωινού από τον Γιώργο Λιάγκα - «Δεν θα είμαστε εδώ του χρόνου»

Μια απίστευτη "βόμβα" πέταξε ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, η οποία προκάλεσε πολλά ερωτήματα. Αφορμή στάθηκε μια ατάκα του συνεργάτη του, Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Συγκεκριμένα, αφού πρόβαλαν αποκλειστικό απόσπασμα από την Φάρμα, με τον Βασίλη Ματζουράνη να τα λέει “έξω από τα δόντια” στους συμπαίκτες του, ο δημοσιογράφος σχολίασε «Του χρόνου στο Πρωινό».

Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας πέταξε την "βόμβα" «Έτσι κι αλλιώς, εμείς δεν θα είμαστε!», με την Φαίη Σκορδά να να μην σχολιάζει το γεγονός, παρόλο που δεν διστάζουν να μιλήσουν για τα προσωπικά τους on air.