Παρασκευή, 14 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Απόστολος Καμιτσάκης: «Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό το οποίο δεν έστεκε»

Η εξομολόγηση του για την δυσάρεστη εμπειρία που είχε

Απόστολος Καμιτσάκης: «Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό το οποίο δεν έστεκε»
News 15.04.2021 07:46
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Απόστολος Καμιτσάκης βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε και μια δυσάρεστη εμπειρία που είχε σε μια ακρόαση για ταινία.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στον ρόλο του παπά που ενσαρκώνει στο «Καφέ της Χαράς», στην πολύτεκνη οικογένειά του, αλλά και στις σπουδές στην Πληροφορική που εγκατέλειψε για την υποκριτική.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Καμιτσάκη

«Κατέβηκα το 2014 στην Αθήνα για να σπουδάσω θέατρο, όταν ήμουν 28 χρόνων. Ως τότε σπούδαζα Πληροφορική και την παράτησα. Σκέφτηκα να κάνω κάτι που μου αρέσει κι ας πεινάσω. Με την πληροφορική θα πεινούσα σίγουρα και δεν θα μου άρεσε».

Για το Καφέ της Χαράς, αποκάλυψε πως του φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ο ρόλος του παππά, ενώ αναφερόμενος στην οικογένειά του είπε: «Τις περισσότερες αδελφές μου τις έχω παντρέψει».

Φυσικά, ο Απόστολος μίλησε και για τις καταγγελίες που έχουν γίνει στον καλλιτεχνικό χώρο: «Έχω βγει να μιλήσω γι’ αυτό από δική μου εμπειρία, αλλά δεν συγκρίνεται με την εμπειρία άλλων παιδιών. Ήμουν σε μια ακρόαση και μου ζητήθηκε γυμνό το οποίο δεν έστεκε, χωρίς λόγο. Μου είπε αν θέλεις αλλά το πήγαινε προς τα εκεί συνέχεια.

Με βλέπεις πρώτη φορά, δεν γίνεται να μου το ζητάς σε μια ακρόαση. Ήμασταν οι δυο μας. Ήμουν τυχερός γιατί ήμουν 31. Λέω τι λέει τώρα αυτός; Δεν ήρθα σε αντιπαράθεση μαζί του, δεν έδωσα σημασία. Έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω».

Λίγα λόγια για τον Απόστολο Καμιτσάκη

Ο Απόστολος Καμιτσάκης είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε την 1 Απριλίου 1986 (ηλικία 35 χρονών) στη Θεσσαλονίκη.

Αποφοίτησε το 2017 από τη Δραματική Σχολή Δήλος - Δήμητρας Χατούπη.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ένας Ήρωας του καιρού μας (2018), Meatball#OKEFTES (2020), Η κουζίνα (2018), Μαρία Πενταγιώτισσα (2019).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Το Καφέ της Χαράς (2020).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Δεν υπάρχει καμιά σαπίλα στο επάγγελμα! Τα ξέραμε και περιμέναμε»

Άννα Ανδριανού για καταγγελίες: «Αυτά τα άτομα είχαν μεγάλες διαταραχές»

Share