Για πρώτη φορά: Η αποκάλυψη του φωτογράφου Νίκου Ζώτου για άσχημο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη

"Έβαλε έναν φάκελο στο πρόσωπό της και μου είπε “Άι να χαθείς πρωί-πρωί” ενώ μετά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για πρώτη φορά: Η αποκάλυψη του φωτογράφου Νίκου Ζώτου για άσχημο περιστατικό με την Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται να κάνει το comeback της στην ελληνική τηλεόραση και το περιοδικό YOU, που κυκλοφορεί από την Τετάρτη, έχει ένα μεγάλο αφιέρωμα σε εκείνη! Φωτογράφοι μιλούν για την βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης και μεταφέρουν την εμπειρία τους μαζί της.

Πρώτος μίλησε ο Μιχάλης Αρχοντίδης που αποκάλυψε πως ρίσκαρε την ζωή του για να την απαθανατίσει μια φωτογραφία, και τώρα μιλάει ο Νίκος Ζώτος.

Νίκος Ζώτος (NDP Photo Agency): «Η μέρα που με αποπήρε η Ελένη»

Το πιο λαμπερό πρόσωπο στην ελληνική showbiz έχει δικαιωματικά και τις περισσότερες φωτογραφίες. Δεκάδες κυνηγητά και ιστορίες, μέρες και νύχτες στην σκιά της, και φυσικό επόμενο είναι ακόμα και η όμορφη Ελένη να αγανακτήσει κάποια στιγμή. «Όταν είχε έρθει στη Μύκονο ήταν κυρία», έχει να θυμάται ο φωτορεπόρτερ Νίκος Ζώτος, που, ανάμεσα σε δεκάδες αστέρες του παγκόσμιου στερεώματος, την είχε απαθανατίσει στις περσινές διακοπές της με τον Μάκη Παντζόπουλο. Και συνεχίζει: «Έχω να θυμάμαι πολλές φορές που την έχουμε συναντήσει στα μπουζούκια, όπου ήταν πολύ σωστή απέναντί μας, όπως και σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων. Από εκεί μάλιστα είχα βγάλει και τα περισσότερα λεφτά για θέμα».

«Μία φορά, όμως, σήκωσε έναν φάκελο και μου είπε: “Άι να χαθείς πρωί-πρωί”», θα καταλήξει, με εκείνον ωστόσο να μην της κρατάει κακία. Στην μνήμη του χαραγμένη έχει μείνει επίσης μια οικογενειακή έξοδος με πρωταγωνιστή τον Μάκη Παντζόπουλο αυτήν τη φορά, που στον εκνευρισμό του φώναζε στους φωτογράφους και τους βιντεοσκοπούσε ως αντίδραση. «Άσχετα αν δεν συμφέρει στη δουλειά μου, τέτοιους τύπους τούς σέβομαι περισσότερο από κάποιους που στην αρχή φωτογραφίζονται και μετά το παίζουν κάποιοι. Αυτός ήταν πάντα κύριος και δικαίωμά του να μη θέλει να φωτογραφηθεί».

Περισσότερα στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ