Κατερίνα Γκαγκάκη: Η νέα συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της

«Όλο ξεχνούσαμε τα γενέθλια...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Γκαγκάκη: Η νέα συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα της

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Γκαγκάκη θέλησε να αναφερθεί στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή, αφού σαν σήμερα ήταν τα γενέθλιά του.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε το νέο της επαγγελματικό βήμα, πολύ συχνά θυμάται τον αγαπημένο της πατέρα και τον αναφέρει σε αναρτήσεις της.

Αυτή τη φορά, ανέβασε μία φωτογραφία του και θυμήθηκε όλες εκείνες τις φορές που έτυχε να ξεχάσει τα γενέθλιά του.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Γκαγκάκη

«Η αλήθεια είναι δεν τα γιορτάζαμε τα γενέθλια. Όλο τα ξεχνούσαμε. Κοίτα τώρα...15.04», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Κατερίνα Γκαγκάκη πατέρας

«Ο θάνατος του πατέρα μου με ισοπέδωσε»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, ο οποίος την αποπροσανατόλισε όπως αποκάλυψε η ίδια.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έχει κάνει κατά καιρούς διάφορες αναρτήσεις στα social media για τον μπαμπά της και δεν έκρυψε ποτέ την αδυναμία που του είχε.

«Ο θάνατος της μαμάς μου δεν ήταν κανένας τέλος εποχής, ίσως γιατί το περίμενα, ίσως γιατί είχε μία διαδικασία και ήταν σταδιακό και το ζήσαμε. Με κάποιο απροσδιόριστο τρόπο συνέχισα να ζω.

Ο θάνατος του μπαμπά μου ήταν αποπροσατολιστικός γιατί σε αυτή την ηλικία δεν είναι παράλογο και περίεργο. Ντρέπομαι και να το πω σε ανθρώπους που έχασαν νεότερους ανθρώπους. Εκεί τα έχασα. Με ισοπέδωσε, όταν άρχισε να περνάει ο καιρός. Τώρα, με ζορίζει ότι θα φτιάξω το σπίτι να μείνω εγώ. Είναι όμως και μία αφετηρία. Όσο άσχημο κι αν ακούγεται, ήταν πόνος κι ανακούφιση. Είναι μία ανάσα γιατί ελευθερώνεσαι πια είσαι υπεύθυνη για τον εαυτό σου», είπε χαρακτηριστικά.