Φάρμα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Πάθαμε πλάκα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φάρμα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Ο Κώστας Γκρέκας εισέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα στην Φάρμα και σίγουρα πρόκειται να λείψει πολύ στην σύζυγο του, η οποία μάλιστα είναι και μια κούκλα.

Ο ίδιος σε νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με το μόντελινγκ αλλά και με την υποκριτική, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι και επιχειρηματίας.

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα. Είναι μοντέλο και επιχειρηματίας Είναι 44 ετών και γενέθλια στις 24 Φεβρουαρίου.

Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling.

Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες

Μία από τις μεγαλύτερες καμπάνιες που έχει κάνει, είναι για γνωστό αναψυκτικό και για έναν χρόνο η φωτογραφία του ήταν επάνω στο κουτάκι του συγκεκριμένου ροφήματος και σε όλα τα ψυγεία. Ο Κώστας Γκρέκας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο».

Ο ίδιος είναι αρκετά χρόνια με την σύντροφο του, Έλενα Βαζούρα, με την οποία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας τον Φεβρουάριο του 2012.

Αυτή είναι η κούκλα σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Φάρμα σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Φάρμα αυτή είναι η σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Φάρμα αυτή είναι η εντυπωσιακή σύζυγος του Κώστα Γκρέκα

Τι θα δούμε απόψε 16 Απριλίου στην Φάρμα

Η Φάρμα επιστρέφει απόψε με ένα νέο άκρως έντονο επεισόδιο, στο οποίο πέρα από τα νεύρα του Στράτου Τζώρτζογλου, αναμένεται να δούμε και μία έκρηξη από τη μεριά της Μαρίας Μιχαλοπούλου.

Συγκεκριμένα, στο συμβούλιο που θα γίνε με τον Σάκη Τανιμανίδη, θα δούμε από τη μία τον Τάσο Ξιαρχό να αποκαλύπτει πως κάποιοι παίκτες έφαγαν φρούτα ενώ δεν έπρεπε και αμέσως μετά τη Μαρία Μιχαλοπούλου να ξεσπάει μπροστά σε όλους.