Χάρης Ρώμας: «Μιλήσαμε με τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει! Μου έλεγαν αν γίνεις ηθοποιός γίνε μόνος σου»

«Όταν έπαιξα στην Πορνογραφία του Χατζηδάκι, δεν ήρθαν να με δουν! 24 χρονών ήμουν μόνος με ένα λουλούδι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Μιλήσαμε με τον πατέρα μου λίγο πριν πεθάνει! Μου έλεγαν αν γίνεις ηθοποιός γίνε μόνος σου»

Στην εκπομπή After Dark βρέθηκε καλεσμένος ο Χάρης Ρώμας και μίλησε για τους γονείς του, οι οποίοι δεν ήθελαν να γίνει ηθοποιός. Η επιθυμία του αυτή, είχε ως αποτέλεσμα να κάνει να μιλήσει με τον πατέρα του 5 ολόκληρα χρόνια.

Η εξομολόγηση του Χάρη Ρώμα για τον πατέρα του

«Οι δικοί μου γονείς ήταν κάθετοι, μου έλεγαν αν θέλεις να γίνεις ηθοποιός γίνε μόνος σου. Δούλεψα μπάρμαν και σερβιτόρος κι επιβίωσα ολομόναχος. Έκανα να μιλήσω με τον πατέρα μου πέντε χρόνια για να μπορέσουμε να ξαναμιλήσουμε λίγο πριν πεθάνει. Το κατάλαβε γιατί έπρεπε να αποχαιρετιστούμε. Δούλευα σε μπαρ και κοιμάμαι μέχρι σήμερα μόνο 4 ώρες την ημέρα.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης θυμάται ότι όταν έπαιξα στην Πορνογραφία του σπουδαίου Μάνου Χατζηδάκι, δεν ήρθαν να με δουν. Έβγαιναν όλοι οι πρωταγωνιστές από το θέατρο με παρέες, φίλους, γονείς και δεσμούς στην πρεμιέρα κι εγώ ένα παιδί 24 χρονών με ένα λουλούδι που μου είχε στείλει η αδερφή μου, με ένα τριαντάφυλλο. Με ρώτησαν αν περιμένω κάποιον κι είπα όχι αλλά μου έστειλε αυτό το λουλούδι η αδερφή μου. Συγκινούμαι. Από τις συγκινήσεις κι από τον πόνο γεννιέται η τέχνη», είπε ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος βλέπει τρελή επιτυχία και ετοιμάζει νέα σειρά.

«Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει ''παιδόφιλος''»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε, το πρωί της Πέμπτης, στο «Πάμε Δανάη» και ξέσπασε για ένα εξώφυλλο που τον αποκαλούσε παιδεραστή.

«Όταν είδα το πρωτοσέλιδο, σοκαρίστηκα αλλά αυτό κράτησε πολύ λίγο, γιατί δεν υπάρχει τίποτα που θα μπορούσε να μου προσάψει κανείς. Ό,τι έχω κάνει στη ζωή μου, ήταν πάντα ηθικά και κοινωνικά αποδεκτά, πάντα. Εννοείται ότι ακολουθούμε όλη τη νόμιμη διαδικασία, αστικά και ποινικά με δύο εξαιρετικούς δικηγόρους…

Δεν είναι γραφικό να βγαίνει ο άλλος και να πουλάει παραμύθια σε αυτό το πολύ λίγο κοινό που απευθύνεται… Βγαίνει και κράζει και 'κονομάει στις πλάτες αυτών των λίγων χιλιάδων ανθρώπων, που είναι ένα μόνιμο αναγνωστικό κοινό, που θρέφει αυτον και τους γύρω του μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας και συνέχισε:

«Έχω τη μητέρα μου που διαβάζει ξαφνικά ένα εξώφυλλο που λέει "παιδόφιλος", έχοντας αγκαλιά το βαφτιστήρι και ανιψάκι της Άννας Χατζησοφιά, της πιο στενής μου συνεργάτιδας. Οι γονείς του παιδιού που μας έχουν φωτογραφίσει σε ένα γεύμα στο σπίτι της Άννας πανικοβάλλονται, γιατί δεν ξέρουν οι άνθρωποι πώς να το χειριστούν. Βλέπουν το παιδί τους σε ένα εξώφυλλο και κάνουν και αυτοί αγωγή…

Αυτό είναι πρόστυχο, σιχαμερό και χυδαίο. Είναι και εγκληματική ενέργεια να έχεις βάλει επιφυλλίδα και λεζάντα από πάνω ότι όλοι αυτοί οι ανώμαλοι θα έχουν το τέλος του σφαγιασθέντος Νίκου Σεργιανόπουλου».