Στη ΓΑΔΑ η Ραχήλ Μακρή μετά από απειλητικά μηνύματα - «Υποτιθέμενες οι ύβρεις σε νεκρό δημοσιογράφο»

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την απίστευτη ανάρτηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στη ΓΑΔΑ η Ραχήλ Μακρή μετά από απειλητικά μηνύματα - «Υποτιθέμενες οι ύβρεις σε νεκρό δημοσιογράφο»

Μια ανάρτηση που έκανε η Ραχήλ Μακρή πρόσφατα μετά την είδηση του θανάτου του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη, προκάλεσε την οργή χρηστών του διαδικτύου, αλλά και του Πέτρου Τατσόπουλου.

«Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ..κάφρος που με έβριζε μας άδειασε τη γωνειά», γράφει χαρακτηριστικά η ανάρτηση της.

Ραχήλ Μακρή υβριστική ανάρτηση

Ο συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος λοιπόν, σε έξαλλη κατάσταση για τη συγκεκριμένη απαράδεκτη ανάρτηση που αφορά έναν άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή, έγραψε για τη Ραχήλ Μακρή:

Η ΥΒΡΙΣ

Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν “Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά”, θα ήταν “Απομακρυνθείτε όλοι”. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου.

Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι “αυτό το θλιβερό υποκείμενο”, γένους ουδετέρου. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την “Αντιγόνη” -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις:

δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας.

Να σημειώσουμε πως η Ραχήλ Μακρή, είχε τσακωθεί και με τον Νίκο Κοκλώνη, με αφορμή την συμμετοχή της στο J2US.

Τατσόπουλος για Ραχήλ Μακρή

Η απάντηση της Ραχήλ Μακρή για τα υβριστικά μηνύματα που δέχεται

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε από την ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή, η πολιτικός αργά το βράδυ της Παρασκευής ανέφερε σε ανάρτηση της στο Facebook, ότι θα προσφύγει στην αστυνομία μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται.

«Στη ΓΑΔΑ θα προσφύγει αύριο η πρώην βουλευτής κ. Ραχήλ Μακρή, μετά από τα υβριστικά και απειλητικά μηνύματα που προκλήθηκαν από ψευδή δημοσιεύματα για υποτιθέμενες ύβρεις σε νεκρό δημοσιογράφο. Ήδη όλα τα δημοσιεύματα, τα μηνύματα και τα προφίλ τόσο στις σελίδες όσο και στους λογαριασμούς της κυρίας Μακρή στα social media βρίσκονται στα χέρια των αρχών και αύριο στα χέρια του εισαγγελέα», έγραψε χαρακτηριστικά.

ΓΑΔΑ Ραχήλ Μακρή