Επίθεση Κρις σε Ουγγαρέζο: «Έκανε ειρωνικά σχόλια! Πρόσβαλε την προσωπικότητά και την μόρφωσή μου»

«Με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Με υποσκάπτει επαγγελματικά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Επίθεση Κρις σε Ουγγαρέζο: «Έκανε ειρωνικά σχόλια! Πρόσβαλε την προσωπικότητά και την μόρφωσή μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Έλα χαμογέλα βρέθηκε ο Κρις Σταμούλης, για να σχολιάσει όλες τις εξελίξεις γύρω από το Survivor 4 και να μιλήσει για την επιθετική συμπεριφορά του φίλου του Αλέξη Παππά. Ωστόσο, ξέσπασε και κατά του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος, συμφώνησε να κάνει ένα βίντεο για το Survivor αλλά και για τη ζωή του και την ενασχόλησή του με τη δικηγορία, στο Πρωινό.Όμως, τα σχόλια που έκανε ο δημοσιογράφος μετά το τέλος της προβoλής του βίντεο στον αέρα της εκπομπής, τον ενόχλησαν πάρα πολύ.

Τα σχόλια του Ουγγαρέζου που τον ενόχλησαν

Όσα είπε ο Κρις Σταμούλης για τον Ουγγαρέζο

«Έδωσα μια συνέντευξη, μου ζητήθηκε για το survivor και κάποια πράγματα για το επάγγελμά μου ως δικηγόρος και μετά το τέλος της εκπομπής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος συγκεκριμένα μετά λύπης μου έκανε κάποια ειρωνικά σχόλια που πρόσβαλαν την προσωπικότητά μου και την μόρφωσή μου.

Κοιτούσα κάποια βιβλία και είπε ότι είναι σαν να τα βλέπει για πρώτη φορά αυτά τα βιβλία. Και μετά είπε θα εμπιστευόσασταν αυτόν να σας αναλάβει; Με εξέθεσε στο πανελλήνιο. Με υποσκάπτει επαγγελματικά. Ήμουν προσκεκλημένος. Είπε αυτά που είπε, χωρίς να μπορώ να απαντήσω», είπε και συνέχισε «Ένιωσα μια γελοιοποίηση προς το πρόσωπό μου. Προσβλήθηκα και στεναχωρήθηκα».

Ουρές κάτω από το σπίτι του Κρις Σταμούλη - Υπογράφει αυτόγραφα και τα πετάει από το μπαλκόνι του

Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό και... Χριστέ μου τρέμουμε για το τι θα ξημερώσει ο Θεός την επόμενη ημέρα! Κυκλοφορεί βίντεο όπου ο Κρις Σταμούλης, ο δικηγόρος που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων με την συμπεριφορά του μέσα στο Survivor, καταγράφεται να υπογράφει αυτόγραφα και να τα πετάει από το μπαλκόνι του!

Το συγκεκριμένο αυτό βίντεο προβλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσα από την εκπομπή Love it.