Ανδρέας Βούλγαρης: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Πότε θα επιστρέψουν στο Καλό Μεσημεράκι οι Alcatrash;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανδρέας Βούλγαρης: Ξεπέρασε τον κορωνοϊό ο συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Μετά την διακοπή της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι για λίγες ημέρες, ο Νίκος Μουτσινάς επέστρεψε στο πλατό. Ωστόσο, όχι με όλους τους συνεργάτες του. Τα μέλη του συγκροτήματος Alcatrash ήταν θετικοί στον κορωνοϊό.

Πλην του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου, όλοι οι υπόλοιποι χρειάστηκαν να μείνουν καραντίνα, μέχρι να τον ξεπεράσουν και να επιστρέψουν και πάλι στο πόστο τους.

Ο Ανδρέας Βούλγαρης λοιπόν τον ξεπέρασε και έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία από το σπίτι του.

«Ανδρέας-COVID19 : 1-0. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές ανάρρωσης» έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης του.

Ανδρέας Βούλγαρης alcatrash κορωνοϊός

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς μετά την διακοπή της εκπομπής λόγω κορωνοϊού

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ήταν εξαιρετικά χαρούμενος που έβγαινε και πάλι ζωντανά, αφού εδώ και μία εβδομάδα η εκπομπή έπαιζε σε επανάληψη προκειμένου να προστατευθούν όλοι οι συντελεστές.

«Τα παιδιά είναι καλά για αυτό και κάνουμε πλάκα. Τους χτύπησε και αυτούς όλους. Γιατι αυτοί είναι παρέα. Είναι καλά όμως τα παιδιά. Κάτσαμε μια εβδομάδα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με την εκπομπή να ξεκινάει και τη Βάνια να μπαίνει στο πλατό και να λέει το καθιερωμένο ανέκδοτο.

«Όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Ο Νίκος Μουτσινάς που αναφέρθηκε στα επεισόδια της Νέας Σμύρνης είπε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δε μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δε συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο. Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε…

Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δε μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν. Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

 Νίκος Μουτσινάς ξέσπασμα