Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Γυμνόστηθη γυναίκα αναστάτωσε την τελετή

Η αστυνομία την συνέλαβε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου: Γυμνόστηθη γυναίκα αναστάτωσε την τελετή

Η κηδεία του Πρίγκιπα Φίλιππου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με μια γυμνόστηθη ωστόσο γυναίκα να εμφανίζεται στην τελετή και να αναστατώνει τους πάντες.

Την ώρα που οι 30 καλεσμένοι αλλά και ολόκληρη η χώρα αποχαιρετούσε για τελευταία φορά τον πρίγκιπα, μια γυναίκα γυμνή από την μέση και πάνω εμφανίστηκε ξαφνικά έξω από το Κάστρο του Ουίνδσορ.

Φυσικά, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η αστυνομία την συνέλαβε, με τα κίνητρα της παρόλα αυτά να παραμένουν ακόμα άγνωστα.

Χάρι και Ουίλιαμ αποχώρησαν μαζί από το κάστρο του Ουίνδσορ

Αφορμή για να συζητήσουν και να έρθουν πιο κοντά ήταν η σημερινή κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου για τα αδέρφια Χάρι και Ουίλιαμ.

Από την στιγμή που ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να εγκαταλείψει οριστικά τα βασιλικά του καθήκοντα, τα δύο αδέρφια δεν είχαν καθόλου επαφές.

Ωστόσο, συναντήθηκαν μετά από καιρό στην κηδεία του παππού τους, χωρίς όμως να περπατήσουν δίπλα δίπλα, καθώς αναμεσά τους ήταν ο ξάδερφός τους Peter Phillips.

Στο τέλος όμως της τελετής, οι δύο πρίγκιπες συναντήθηκαν και μίλησαν, και μαζί με την Κέιτ Μίντλετον, αποχώρησαν περπατώντας από το κάστρο του Ουίνδσορ.

Το στεφάνι με ελληνικά λουλούδια που έστειλε η Μέγκαν Μάρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του έχουν δώσει εντολή να τοποθετηθεί ένα στεφάνι κατά την διάρκεια της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο Γουίνσδορ.

Το στεφάνι, το οποίο συνοδεύεται από ένα χειρόγραφο αποχαιρετιστήριο σημείωμα της Μέγκαν Μαρκλ, αποτελείται από μια ποικιλία από τοπικά λουλούδια.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ζήτησαν, σύμφωνα με το περιοδικό Hello, από ένα από τα αγαπημένα τους ανθοπωλεία να φτιάξουν το στεφάνι, το οποίο θα περιλαμβάνει απαλή άκανθος, λουλούδι που φύεται στην Ελλάδα προκειμένου να εκπροσωπήσει την κληρονομιά του πρίγκιπα Φίλιππου και θαλάσσιο ελαιόπρινο, για να εκπροσωπεί το Βασιλικό Ναυτικό.

Το στεφάνι διαθέτει επίσης καμπανούλες, που αντιπροσωπεύουν την ευγνωμοσύνη και την αιώνια αγάπη, δενδρολίβανο που υποδηλώνει την ανάμνηση, λεβάντα για αφοσίωση και τριαντάφυλλα προς τιμή του Ιουνίου που είναι ο μήνας γέννησης του Φίλιππου.

Ένα άλλο ελληνικό στοιχείο στην κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου είναι η προσωπική του σημαία, η οποία χωρίζεται σε 4 τμήματα, ένα εκ των οποίων είναι και η ελληνική σημαία.

Κηδεία πρίγκιπα Φίλιππου το στεφάνι με ελληνικά λουλούδια που έστειλε η Μέγκαν Μάρκλ