GNTM 3: Γενέθλια για τον Αιμιλιάνο Μάρκο - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαριαγάπης με τις ευχές της

Το ζευγάρι παραμένει full in love και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
GNTM 3: Γενέθλια για τον Αιμιλιάνο Μάρκο - Η τρυφερή φωτογραφία της Μαριαγάπης με τις ευχές της

Τα γενέθλια του γιορτάζει σήμερα ο Αιμιλιάνο Μάρκου, με την αγαπημένη του Μαριαγάπη Ξυπολιά να του εύχεται με πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Το πρώτο ζευγάρι του GNTM παραμένει ερωτευμένο και ευτυχισμένο, 4 μήνες μετά την λήξη του ριάλιτι μόδας. Οι δύο τους δημοσιεύουν αρκετά συχνά κοινές τους φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και «λιώνουν» από αγάπη.

Αυτήν την φορά, η Μαριαγάπη θέλησε να ευχηθεί και δημόσια στον αγαπημένο της Αιμιλιάνο και έτσι δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας “birthday boy”.

Η φωτογραφία της Μαριαγάπης για τα γενέθλια του Αιμιλιάνο

Γενέθλια για τον Αιμιλιάνο Μάρκο και τρυφερή φωτογραφία της Μαριαγάπης με τις ευχές της

Αιμιλιάνο Μάρκου για Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί»

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων, πως είναι η σχέση του με τη σύντροφο του και πρώην συμπαίκτρια του, Μαριαγάπη Ξυπολιά.

Το μοντέλο, επίσης, έκανε γνωστό πως πως ετοιμάζει βαλίτσες για τα... ξένα, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με πρακτορείο στην Αυστρία.

«Υπέγραψα με ένα από τα top πρακτορεία της Ευρώπης και είναι μεγάλη μου χαρά το να κάνω κάτι τέτοιο και ουσιαστικά να διευρύνω τους ορίζοντές μου εκτός Ελλάδας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα. Σαν άνθρωπος μεριμνώ για το μέλλον. Δεν μπορείς να ξέρεις τι γίνεται, για αυτό και κάνω τις οικονομίες μου» δήλωσε ο Αιμιλιάνο Μάρκου. . Άρα λέτε να μην ισχύει πως θα τους δούμε στο νέο ριάλιτι του ALPHA;

Για τις φήμες ότι η σχέση του με την Μαριαγάπη δεν είναι αληθινή, απάντησε: «Που ακούστηκε αυτό; Με την Μαριαγάπη έχουμε μια πολύ αληθινή σχέση και νομίζω πως οι πράξεις μας αποδεικνύουν ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον και είμαστε ακόμα μαζί. Μου έχει μαγειρέψει και με περιμένει να φάμε. Η μητέρα μου την αγαπάει σαν δικό της παιδί. Με το που έρθει σπίτι η Μαριαγάπη, η μάνα μου βλέπεις είναι τόσο χαρούμενη. Είναι πολύ χαρούμενη για μένα. Αγαπώ την εκδοχή του Αιμίλιου που μου βγάζει η Μαριαγάπη. Μου αρέσει ο εαυτός μου όταν είμαι μαζί της. Λίγο πιο τρυφερό, πιο γοητευτικό, πιο cool, ξεχνιέμαι. Το κορίτσι το έχω πάρει, αν εννοείς ότι θα της ζητήσω το χέρι της είναι λίγο νωρίς ακόμη. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους».