Παντρεύεται η Ευαγγελία Αραβανή;

Φουντώνουν οι φήμες που την θέλουν να επισημοποιεί την σχέση της με τον Σπύρο Λάζαρη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύεται η Ευαγγελία Αραβανή;

Φήμες θέλουν την Ευαγγελία Αραβάνη να επισημοποιεί την επί δύο χρόνια σχέση της με τον 40χρονο επιχειρηματία Σπύρο Λάζαρη.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το γάμο του κρυφά στη Λευκάδα, καθώς δεν ήθελαν κανείς να ξέρουν για αυτήν τους την απόφαση.

Ο 40χρονος σύντροφος της Ευαγγελίας, για όσους δεν τον γνωρίζουν, είναι επιχειρηματίας και μέλος μίας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη.

Ο ιδρυτής της δυναστείας, Σπύρος Σκλαβενίτης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2000, ήταν παππούς του, κα­θώς ο Σπύρος είναι παιδί της κόρης του σπουδαίου επιχειρηματία.

Ευαγγελία Αραβανή σύντροφος

Λίγα λόγια για την Ευαγγελία Αραβανή

Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1985 στην Λευκάδα όπου και πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της. Οι γονείς της ονομάζονται Κώστας και Σοφία. Έπειτα, μετακόμισαν οικογενειακώς στη Νίκαια Αττικής. Έχει μια μικρότερη αδελφή, τη Μαρία (γενν. 1990). Πέρασε σε τμήμα του Τ.Ε.Ι. Κρήτης, αλλά δεν πήγε ποτέ.

Το 2005, σε ηλικία 20 ετών και έπειτα από παρότρυνση δικών της ανθρώπων, δήλωσε συμμετοχή στον Διαγωνισμό Ομορφιάς του ΑΝΤ1, κερδίζοντας εν τέλει τον τίτλο της Σταρ Ελλάς και εκπροσωπώντας έπειτα την Ελλάδα στο διαγωνισμό Miss Universe. Την ίδια χρονιά, επιλέχθηκε από τον Θάνο Πετρέλη να παίξει στο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού "Θυμίζεις κάτι από Ελλάδα".

Μετά την επιτυχία της στα καλλιστεία, ξεκίνησε να εργάζεται επαγγελματικά ως μοντέλο εντός και εκτός Ελλάδας. Δούλεψε (ως μοντέλο) και έζησε για μικρό χρονικό διάστημα στη Γερμανία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα, επειδή δεν μπορούσε να μείνει πολύ καιρό μακριά από δικά της πρόσωπα.

Το 2007, επιλέχθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να βρίσκεται στο πάνελ της πρωινής εκπομπής του MEGA, "Όμορφος Κόσμος το πρωί" και το 2008, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή "TaSPY TV" μαζί με τον Σωτήρη Διαμαντή στον ALPHA, αλλά διεκόπη ύστερα από δύο επεισόδια.

Μετά από ένα μεγάλο τηλεοπτικό διάλειμμα, επέστρεψε το 2012 μέσα από την εκπομπή "Μες στην καλή χαρά" στον ALPHA, στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Μετά από τρεις εβδομάδες όμως, της ανακοινώθηκε από το κανάλι η αποχώρησή της από την εκπομπή. Τη σεζόν 2013-2014 ανέλαβε την παρουσίαση της μουσικής εκπομπής "Greekclips" στο MTV ενώ συμμετείχε και στο show του ΑΝΤ1, Dancing with the stars, κερδίζοντας την 7η θέση.

Το Μάιο 2014 ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής "Golden Barista" στο MEGA και παράλληλα συμμετείχε στις διαφημίσεις για τα προϊόντα "Αγρόκηπος Χαλβατζή". Τη σεζόν 2014-2015 παρουσίασε στον ΑΝΤ1 Κύπρου, την εκπομπή Άλφα Chef. Τη σεζόν 2016-2017 ανέλαβε την παρουσίαση των green room του talent show The X-Factor στον ΣΚΑΪ, με κεντρικό παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά. Έπειτα, ακολούθησε το καθημερινό reality show μόδας "My Style Rocks", στο ίδιο κανάλι, αλλά μετά τη λήξη του (Δεκέμβριος 2017) πήρε μεταγραφή για το κανάλι ΑΝΤ1. Από τον Ιανουάριο ως το Μάιο του 2018, παρουσίαζε το show Dancing with the stars ενώ παράλληλα ήταν το κεντρικό πρόσωπο της εταιρίας "Orzene".

Τον Ιούνιο του 2018 αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και ξεκίνησε συνεργασία με το OPEN, όπου παρουσίασε την ελληνική εκδοχή του fashion show "Project Runway". Τον Απρίλιο του 2019, έκανε μια εμφάνιση στο MadWalk - The Fashion Music Project, ερμηνεύοντας το κομμάτι "Καταπληκτικά" του Νίνο.