Φαίη Ξυλά: Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;

«Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Φαίη Ξυλά: Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού;

Η Φαίη Ξυλά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Gala και τον Πάνο Ζόγκα και μίλησε για το διαζύγιό της από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο ενώ αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κιμούλη.

Οι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά

Έχεις κάνει κι εσύ σχέση με νεότερο άνδρα. Σε απασχόλησε ποτέ η διαφορά ηλικίας; Ή μήπως σε έκανε να νιώσεις πιο ανανεωμένη;

Δεν μιλάω ποτέ για τις ερωτικές μου σχέσεις. Η μόνη σχέση μου στην οποία μπορώ να αναφερθώ γιατί είναι γνωστή είναι ο μπαμπάς του γιου μου και είναι μικρότερος από εμένα. Νομίζω ότι δεν θα με απασχολούσε η διαφορά ηλικίας αν έκρινα ότι ταιριάζω με κάποιον σε όλα τα άλλα.

Πώς ένιωσες με τη διάλυση του γάμου σου έπειτα από 15 χρόνια; Ήταν μια δύσκολη απόφαση ή κάτι που ήρθε σταδιακά με τον καιρό;

Ο χωρισμός μας ήταν μια ώριμη, κοινή απόφαση. Ο κύκλος της ερωτικής σχέσης έκλεισε και αποφασίσαμε να μην είμαστε πια ζευγάρι. Όμως παραμένουμε οι γονείς του γιου μας και η σχέση μας συνεχίζεται με πολλή αγάπη, αλλά με άλλα δεδομένα. Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου. Δεν είναι μόνο ο μπαμπάς του Πάρη. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ και ξέρω ότι μπορώ να εμπιστευτώ.

Είσαι έτοιμη να ξαναρχίσεις τη ζωή σου; Θα σκεφτόσουν έναν δεύτερο γάμο ή ένα παιδί;

Δεν ξέρω, η ζωή είναι απρόβλεπτη.

Φαίη Ξυλά για δεύτερο παιδί

Φαίη Ξυλά - Βασίλης Μίχας: Φήμες τους θέλουν να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz

Φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, θέλουν την Φαίη Ξυλά και τον Βασίλη Μίχα, να είναι το νέο ζευγάρι της showbiz. Μάλιστα, φέτος θα τους δούμε μαζί στη νέα κομεντί σειρά του Star με τίτλο «Έρωτας με διαφορά».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News και συγκεκριμένα το ένθετο Real Life, ένας έρωτας φαίνεται πως γεννιέται ανάμεσα τους. Οι δύο συμπρωταγωνιστές έχουν έρθει αρκετά κοντά και βρίσκονται στο ξεκίνημα ενός φλογερού έρωτα. Ωστόσο και οι δύο κρατούν σιγή ιχθύος.

Η Φαίη Ξυλά, είναι από τους καλλιτέχνες που θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Φαίη Ξυλά  Βασίλης Μίχας σχέση