Γιώργος Μανίκας: Απίστευτο "άδειασμα" στο Πρωινό για το The Bachelor

«Με 100k και τον γιο μου να είναι μαζί για να κουμαντάρει τις μισές, το σκεφτόμαστε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Μανίκας: Απίστευτο

Νωρίτερα σήμερα το Πρωινό αποκάλυψε τους 5 άνδρες που συζητάνε για το νέο κύκλο του Bachelor στον ALPHA. Ανάμεσα στα ονόματα αυτά βρίσκεται και του Γιώργου Μανίκα, ο οποίος είναι διαζευγμένος με ένα παιδί.

Σύμφωνα επίσης με το ίδιο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, Αλέξη Μίχα, ο επόμενος Έλληνας εργένης που θα αναζητήσει τον έρωτα της ζωής του στο ριάλιτι, θα πάρει αμοιβή 100.000 ευρώ.

Η απάντηση έπος του Γιώργου Μανίκα στο Πρωινό

Ο Γιώργος Μανίκας λοιπόν που παρακολουθούσε εκείνη την στιγμή την εκπομπή, έκανε μια ανάρτηση έπος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, "αδειάζοντας" το Πρωινό. Μάλιστα, με αυτό τον τρόπο διέψευσε την είδηση πως έχει δεχτεί πρόταση από τον ALPHA.

«Με 100k και τον γιο μου να είναι μαζί για να κουμαντάρει τις μισές, το σκεφτόμαστε» έγραψε ο Γιώργος Μανίκας στην ανάρτηση του. Ενώ, στα υποψήφια ονόματα για το Bachelor είναι αυτό και του... Γιώργου Λιβάνη.

Γιώργος Μανίκας για Πρωινό και Bachelor

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Το βιογραφικό του Γιώργου Μανίκα

Γεννήθηκε το 1986, στις 19 Αυγούστου, στο μικρό χωρίο των Αντικύρων στην Βοιωτία. Σπούδασε Στατιστική Ασφαλιστική Επιστήμη στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά αλλά ακόμα δεν έχει αποφοιτήσει καθώς η ενασχόλησή του με το μόντελινγκ του είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Αφορμή για να ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας ήταν η τότε σύντροφός του. Η νεαρή κοπέλα που εργαζόταν την εποχή εκείνη ως μοντέλο, του βάζει το μικρόβιο της πασαρέλας και τον στραφεί στον χώρο του modeling. Ο Μιχάλης Ασλάνης και ο Μάκης Τσέλιος τον αποθεώνουν και ο νεαρός Γιώργος, με τα ξανθά μαλλιά και τα καταγάλανα μάτια βρίσκεται στην Ιταλία.

Μέσα σε χρόνο, πράγμα που αποτελεί ρεκόρ για ένα μοντέλο, φωτογραφίζεται για το look book των Dolce & Gabbana και καταφέρνει να μονοπωλήσει τις πασαρέλες του εξαιρετικά απαιτητικού Ermenegildo Zegna.

Γυρνώντας στην Ελλάδα, επενδύει σε διάφορες επιχειρήσεις που δεν ευδοκίμησαν όπως ένα κατάστημα frozen yogurt στην Καλλιθέα και ένα στην Αίγινα. Αλλά ο επίμονος Λέων δεν τα βάζει κάτω.

Αργότερα ασχολείται με τον χώρο της τηλεόρασης και μαζί με τον κολλητό του Στέλιο Χανταμπάκη, λαμβάνουν το χρίσμα του παρουσιαστή στην εκπομπή «Wanted» του ΑΝΤ1, στήνοντας τηλεοπτικές πλάκες. Το χιούμορ και ο εκρηκτικός χαρακτήρας του γίνονται αμέσως αποδεκτά από το κοινό και ο όμορφος Γιώργος εδραιώνεται τηλεοπτικά!