Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Παπαδόπουλος - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Το ανακοίνωσε με τις πιο γλυκές φωτογραφίες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Γιώργος Παπαδόπουλος - Οι τρυφερές αναρτήσεις

Μπαμπάς για δεύτερη φορά θα γίνει ο αγαπημένος τραγουδιστής, Γιώργος Παπαδόπουλος και έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η αγαπημένη του Γαλάτια Βασιλειάδη, με την οποία έχουν αποκτήσει ήδη έναν γιο, είναι ξανά έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος στο προσωπικό του προφίλ, μοιράστηκε με τους διαδικτυιακούς του φίλους δυο φωτογραφίες. Μια με την κοιλίτσα της συντρόφου του και μια ολόσωμη.

Γιώργος Παπαδόπουλος μπαμπάς

Γιώργος Παπαδόπουλος σύντροφος έγκυος

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Παπαδόπουλο

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος είναι ένας από τους τραγουδιστές που από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στο ελληνικό πεντάγραμμο έδωσε το δικό του στίγμα. Γεννήθηκε στις 26 Μαΐου του 1985 στην Κύπρο και από μικρή ηλικία άρχισε να ασχολείται με την μεγάλη του αγάπη, τη μουσική.

Έτσι, ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην εφηβεία κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του μουσικό σχήμα – που έφερε το όνομα «Εξ επαφής» – με το οποίο είχε δώσει τα πρώτα δείγματα του μεγάλου ταλέντου του στη μουσική. Έτσι, η μεγάλη του αγάπη γι’ αυτό που έκανε και η επιμονή του, τον βοήθησαν να κυκλοφορήσει το 2003 το πρώτο του CD single, στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κύπρο, με τίτλο «Βυθός».

Μάλιστα, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεργάστηκε με τον Χρήστο Δάντη, ο οποίος του χάρισε αυτό το κομμάτι που έγινε γρήγορα σουξέ και αγαπήθηκε από όλους. Έπειτα από έξι μήνες, ο ταλαντούχος τραγουδιστής αποφάσισε να κυκλοφορήσει ακόμα ένα κομμάτι, την μπαλάντα που έφερε τον τίτλο «Σώσε με». Φυσικά και αυτό το cd single γνώρισε μεγάλη επιτυχία και έγινε πολύ γρήγορα χρυσό.

Πολύ γρήγορα ο Γιώργος Παπαδόπουλος άρχισε να δείχνει το μεγάλο του ταλέντο κι έτσι έγινε αγαπητός όχι μόνο στον κόσμο, αλλά και στους συναδέλφους τους, με τους οποίους συνεργάζεται πάντα άψογα. Έτσι, το 2004 ήταν αυτός που άνοιξε τη συναυλία της κορυφαίας Άννας Βίσση στο στάδιο Γ.Σ.Π. στην πόλη της Λευκωσία, ερμηνεύοντας το σουξέ «Σώσε με». Ο κόσμος που είχε πλημμυρίσει εκείνη τη βραδιά το στάδιο, τον αποθέωσε.