Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του παρουσιαστή

Τοποθετήθηκε αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός

Μένιος Φουρθιώτης: Έκρηξη έξω από το σπίτι του παρουσιαστή
News 23.04.2021 09:39
Από Ελένη Ζουγανέλη

Νέο επεισόδιο σημειώθηκε έξω από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στο Διόνυσο, μετά τους πυροβολισμούς που έπεσαν. Συγκεκριμένα, έγινε έκρηξη στο γκαράζ του και άμεσα ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Στο σημείο μετέβη ισχυρή αστυνομική δύναμη, απέκλεισαν τον χώρο και έκαναν έρευνες προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπήρχε κάποιος τραυματίας, ενω διαπίστωσαν ότι όντως είχε σημειωθεί έκρηξη χαμηλής ισχύος από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό.

Από την πρώτη εικόνα που μετέφεραν οι αστυνομικοί έχουν προκληθεί ζημιές στην πόρτα του γκαράζ και μικρής έκτασης μαύρισμα. Αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών βρίσκονται στο σημείο προκειμένου να εντοπίσουν και να περισυλλέξουν τυχόν υπολείμματα του μηχανισμού που τοποθέτησαν άγνωστοι.

Φωτογραφίες από το σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη μετά την έκρηξη

Μένιος Φουρθιώτης σπίτι έκρηξη

Μένιος Φουρθιώτης σπίτι επίθεση

Μένιος Φουρθιώτης εκρηκτικός μηχανισμός σπίτι

Απορρίφθηκε το αίτημα για να «παγώσει» η απόφαση για τη μείωση των μέτρων φύλαξης

Το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που υπέβαλε ο Μένιος Φουρθιώτης απέρριψε κατηγορηματικά το Συμβούλιο της Επικρατείας με σκοπό να καθυστερήσει η απόφαση για τη μείωση των μέτρων φύλαξης.

Λίγο μετά την μήνυση της ΕΣΗΕΑ στον Μένιο Φουρθιώτη, η πρόεδρος του Δ’ Τμήματος του ανωτάτου δικαστηρίου δεν έκανε δεκτό το αίτημα να υπάρξει άμεση αναστολή της ισχύος της πράξης του αρχηγού της Αστυνομίας.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόεδρος του Δ’ Τμήματος έλαβε υπ' όψιν ότι η λήψη και η άρση μέτρων προστασίας και ασφαλείας προσώπων γίνεται από τα αρμόδια όργανα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη μετά από εκτίμηση πραγματικών γεγονότων και κινδύνων, σε συνδυασμό με το δημόσιο συμφέρον.

Μένιος Φουρθιώτης απόρριψη του αιτήματος του

Τα αρμόδια όργανα του εν λόγω υπουργείου προβαίνουν στις σχετικές σταθμίσεις των γεγονότων και των περιστάσεων, στο πλαίσιο της ισχύουσας νομοθεσίας.

Έτσι, κατέληξε η κυρία Καραμανώφ, δεν συντρέχει περίπτωση προσωρινής διαταγής για την αναστολή εκτέλεσης της προσβαλλόμενης πράξης του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μένιος Φουρθιώτης: Η απάντησή του για τα δημοσιεύματα - «Παραπληροφορούν το κοινό»

Πρόστιμο από το ΕΣΡ στην εκπομπή "Αποκαλυπτικά" του Μένιου Φουρθιώτη - Αυτό είναι το ποσό

Share