Χριστίνα Κοντοβά: Έφυγε ξανά για Ουγκάντα - Στο πλευρό της και η αδερφή της

Τελείωσε όλες τις δουλειές της και επιστρέφει στο κοριτσάκι που θα υιοθετήσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χριστίνα Κοντοβά: Έφυγε ξανά για Ουγκάντα - Στο πλευρό της και η αδερφή της

Η Χριστίνα Κοντοβά, αφού τελείωσε με όλες τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε ξανά για Ουγκάντα με σκοπό να βρίσκεται στο πλευρό του παιδιού που θέλει να υιοθετήσει. Στο πλευρό της αυτή την φορά βρέθηκε και η αδερφή της.

Μπορεί οι δυσκολίες για να υιοθετήσει την μικρή που θα πάρει το όνομα Έιντα να είναι πολλές, ωστόσο, η ίδια θέλει να τις ξεπεράσει όλες και να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, φωτογραφίες από το αεροδρόμιο με την αδερφή της, λίγο πριν πετάξουν για την Ουγκάντα.

Χριστίνα Κοντοβά υιοθεσία

Χριστίνα Κοντοβά Ουγκάντα

«Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι»

Για την κίνηση της Χριστίνας Κοντοβά να υιοθετήσει παιδάκι από την Ουγκάντα, μίλησε ο πατήρ Αντώνιος Μουτιάμπα που βρίσκεται από την πρώτη ημέρα στο πλευρό της και την στηρίζει.

Μιλώντας στην εκπομπή T-Live έκανε αποκαλύψεις για την απόφαση της να υιοθετήσει την μικρή Ada, δηλώνοντας πως υπάρχουν πολλές δυσκολίες.

«Εμένα με αγκάλιασε η Ελλάδα, κάθε παιδί που περνάει στην αγκαλιά ενός Έλληνα είναι ένα θαύμα. Ελπίζω αυτό το παιδί θα μεγαλώσει όπως εγώ στα Χανιά, που έμαθα να αγαπάω τον συνάνθρωπό μου. Δυστυχώς η διαδικασία είναι μεγάλη, όπου υπάρχει ανθρωπιά, υπάρχουν και εμπόδια.

Η κ. Κοντοβά με γνώρισε και ήρθε να με βοηθήσει. Πέρασε πολλές δυσκολίες για αυτό το παιδάκι, αλλά μας βοήθησε με το ίδρυμά μας. Θα κάνει το πιο δυνατό να μας βοηθήσει. Έχει μια καρδιά που θέλει να βοηθάει τον συνάνθρωπό της. Δεν είναι ακόμα βαφτισμένο. Είχε βαφτίσει ένα άλλο παιδί που είναι στο ίδρυμα μας» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων, ο πατήρ Αντώνιος, για την Χριστίνα Κοντοβά και το παιδάκι, το οποίο θα βαφτίσει η Σίσσυ Χρηστίδου και θα γίνει νονά του.