Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Προφυλακιστέος ο Μένιος Φουρθιώτης

Το ίδιο και οι δύο συγκατηγορούμενοί του

Προφυλακιστέος ο Μένιος Φουρθιώτης
News 01.05.2021 19:26
Από Youweekly Team

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι δυο συγκατηγορούμενοί του. Ελεύθερος αφέθηκε ένας άλλος κατηγορούμενος που είχε κατηγορίες για ναρκωτικά. Η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα ήρθε μετά τις απολογίες των κατηγορουμένων -μεταξύ των οποίων και του Μένιου Φουρθιώτη- που έδωσαν σήμερα.

Οι απολογίες τους, οι οποίες είχαν ξεκινήσει στις 9 και μισή το πρωί ολοκληρώθηκαν νωρίς το απόγευμα και αργότερα ξεκίνησε η διάσκεψη του ανακριτή με τον εισαγγελέα για την υπόθεση.

Ο παρουσιαστής δεν έπεισε με τις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον του 30ου ανακριτή και με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τις «στημένες» επιθέσεις στο σπίτι του στο Διόνυσο.

Μαζί με τον τηλεπαρουσιαστή προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν δύο συγκατηγορούμενοί του. Πρόκειται για τον 48χρονο Γ.Σ. και τον 42χρονο Γ.Π, οι οποίοι κατηγορούνται και για τις επιθέσεις στο σπίτι του Μ.Φουρθιώτη όσο και για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στη Νέα Ερυθραία.

 Προφυλακιστέος ο Μένιος Φουρθιώτης

Πηγή: iefimerida.gr

Τα δέκα περιστατικά που τον «καίνει»

Στη δικογραφία που έχουν συντάξει οι αρχές σε βάρος του Μένιου Φουρθιώτη υπάρχουν αναφορές σε πλήθος περιστατικών που αφορούν τη συμπεριφορά του προς τους αστυνομικούς που είχαν διατεθεί για τη φύλαξή του.

Σε πρόσφατο ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. με ημερομηνία 31 Μαρτίου 2021 (με την ένδειξη απόρρητο) που περιλαμβάνει αναφορές των αστυνομικών που είχαν διατεθεί για την προστασία του παρουσιαστή αναφέρεται επί λέξει ότι «υπάρχουν περιστατικά που κατά την κρίση τους πλήττουν το κύρος της ελληνικής αστυνομίας και δεν ανάγονται στην αποστολής τους».

Μεταξύ άλλων οι ίδιοι οι αστυνομικοί έχουν αναφέρει στην υπηρεσία τους ότι ήταν παρόντες σε διαπληκτισμούς του Μένιου Φουρθιώτη με υπαλλήλους ζαχαροπλαστείων και καταστημάτων εστίασης. Επιπλέον οι αστυνομικοί έχουν περιγράψει ότι ο Μένιος Φουρθιώτης τους έβαζε να ελέγχουν ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει από το κανάλι που εργάζεται, τους χρησιμοποιούσε ως οδηγούς λέγοντας ότι έχει προβλήματα υγείας και ότι έβαζε φίλους του στα υπηρεσιακά οχήματα της αστυνομίας. Παράλληλα δείτε τις κατηγορίες που βαραίνουν τον Μένιο Φουρθιώτη

Σε άλλους αστυνομικούς της συνοδείας του μιλούσε και φερόταν άσχημα και έλεγε πως θα τους αναφέρει στο διοικητή... διαβάστε τα περιστατικά που «καίνε» τον Μένιο Φουρθιώτη στο Athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μένιος Φουρθιώτης: Κρατείται στη γυναικεία πτέρυγα

Μένιος Φουρθιώτης: Τηλεπαρουσιαστής την μια μέρα, κρατούμενος σε κελί την άλλη

Share