Eurovision 2021: Το τραγούδι της Μάλτας που είναι το μεγάλο φαβορί! Πως σας φαίνεται;

Ακούστε και πείτε μας τις εντυπώσεις σας...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Eurovision 2021: Το τραγούδι της Μάλτας που είναι το μεγάλο φαβορί! Πως σας φαίνεται;

Ο μεγαλύτερος μουσικός διαγωνισμός πλησιάζει και όλοι τον περιμένουνμε μεγάλη αγωνία! Αναφερόμαστε φυσικά στην Eurovision 2021, η οποία θα διεξαχθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και θα έχει πάρα πολλές εκπλήξεις.

Ο 1ος Ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Μαΐου 2021, ο 2ος Ημιτελικός στις 20 Μαΐου και ο μεγάλος τελικός στις 22 Μαΐου 2021.

Τη φετινή χρονιά η Μάλτα θα εκπροσωπηθεί από την Destiny και το τραγούδι “Je Me Casse” και είναι το μεγαλύτερο φαβορί μιας και βρίσκεται στην πρώτη θέση των στοιχημάτων τουλάχιστον προς το παρόν. Δείτε στο μεταξύ με ποια σειρά θα εμφανιστούν Ελλάδα και Κύπρος στους ημιτελικούς!

Η συμμετοχή της Μάλτας για την Eurovision 2021

Με αυτά τα μέτρα θα πραγματοποιηθεί ο φετινός διαγωνισμός

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε όσες λεπτομέρειες θέλετε να γνωρίζετε για τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2021 εν μέσω κορωνοϊού.

«Όπως δείχνουν τα πράγματα, θα πάμε. Νομίζω ότι τώρα πια, μετά από τόσα χρόνια, η μεγάλη μου αγάπη είναι η Μαρία Κοζάκου και ακολουθεί η Eurovision. Γνωρίζω ότι τα μέτρα θα είναι πολύ σκληρά, Κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα υπάρχουν θεατές.

Αφήνουν ανοιχτό ένα ενδεχόμενο να επιτραπεί η είσοδος σε έναν περιορισμένο αριθμό, καθήμενων πάντα και με την απαραίτητη απόσταση μεταξύ τους. Οι αποστολές θα είναι σχετικά ολιγομελείς, όπως και οι δημοσιογράφοι θα είναι πολύ λιγότεροι από άλλες φορές. Θα είμαστε ουσιαστικά από το ξενοδοχείο στο στάδιο και από το στάδιο στο ξενοδοχείο. Σίγουρα δεν θα είναι εύκολες οι βόλτες στην πόλη», ανέφερε αρχικά ο ταλαντούχος ηθοποιός του οποίου τη φωνή έχουν συνδυάσει με τον διαγωνισμό.

Όσον αφορά τις εκδηλώσεις και τα party μεταξύ χωρών, είπε στη συνέντευξη του στο 7 ημέρες tv: «Χωρίς να ξέρω πολλά πράγματα, θεωρώ ότι δεν θα γίνει απολύτως τίποτα. Δεν νομίζω ότι υπάρχει καν η πρόβλεψη για ένα μέρος προορισμένο για τους δημοσιογράφους, τους fans και τους εκπροσώπους των χωρών, ούτε θα έχουμε εκδηλώσεις, όπως η τελετή έναρξης ή πάρτι συμμετεχόντων».

Μια ακόμη αλλαγή για φέτος είναι και πως αποβλήθηκε από τη Eurovision η Λευκορωσία.