Insta Poll: Πιο όμορφος από τον Παπαδόπουλο ο Ιακωβίδης

Σύμφωνα με τις δικές σας ψήφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Insta Poll: Πιο όμορφος από τον Παπαδόπουλο ο Ιακωβίδης

Χθες στο Instagram του Youweekly.gr σας βάλαμε να ψηφίσετε ποιος είναι ο πιο ωραίος άνδρας τραγουδιστής, ανάμεσα στον Πέτρο Ιακωβίδη και τον Γιώργο Παπαδόπουλο.

Σύμφωνα λοιπόν με τις δικές σας ψήφους ο Πέτρος Ιακωβείδης είναι ο πιο γοητευτικός άνδρας, ο οποίος ωστόσο κορίτσια είναι... δεσμευμένος.

Μπείτε στο Instagram του Youweekly.gr για να ψηφίσετε και σε άλλα poll!

 Πιο όμορφος Παπαδόπουλο Ιακωβίδης

Ωστόσο, ποιο τραγούδι του πήρε μέσα από τα "χέρια" η Νατάσα Θεοδωρίδου;

Λίγα λόγια για τον Πέτρο Ιακωβίδη

Γεννήθηκε το 1988 στην Καβάλα. Ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική σε ηλικία μόλις 13 ετών. Έχει σπουδές σε μουσικά όργανα όπως η κιθάρα, το μπουζούκι, τα κρουστά και το πιάνο. Το πρώτο του επίσημο τραγούδι κυκλοφόρησε το 2015 από την Minos EMI και έφερε τον τίτλο "Ο έρωτας μου γίνε" σε μουσική και στίχους του ίδιου αλλά και του Stan με την Icon Music.

Στη συνέχεια κυκλοφόρησε τα τραγούδια "Βάλε", "Αγκαλιά" και "Κοριτσάκι μου", τα οποία γνώρισαν μεγάλη επιτυχία από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας τους, με το τελευταίο του single να ξεπερνά τις 12.000.000 προβολές στο YouTube. Θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες της γενιάς του τα τελευταία χρόνια, με συνεργασίες με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Stan, η Ελένη Φουρέιρα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Πάολα, ο Αντύπας, ο Σταμάτης Γονίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Ιακωβίδης insta poll

Στις 11 Ιουνίου 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ του με τίτλο "Αποτυπώματα" από τη Minos Emi / Universal σε παραγωγή της Icon Music.

Πέρα από το τραγούδι, ο Πέτρος Ιακωβίδης ασχολείται και με τη σύνθεση. Έχει γράψει τραγούδια που έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία τόσο για τον Κωνσταντίνο Αργυρό ("Αθήνα-Θεσσαλονίκη" - "Φοβάμαι" - "Ξημερώματα"), όσο και για τον Stan ("Χτύπα" - "Eίσαι Απαραίτητη") κ.α.

Το 2015 ήταν υποψήφιος στα Mad Video Music Awards για το Μουσικό Βραβείο MAD Video Music Award Καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη[2], με το βραβείο να το κερδίζει ο Κωνσταντίνος Κουφός. Την ίδια χρονιά, παρουσίασε ένα εντυπωσιακό live duet στη σκηνή των μουσικών βραβείων MAD με τον Χρήστο Δάντη και τον Στέλιο Λεγάκη ερμηνεύοντας το τραγούδι "Κομμάτια".Είναι ανιψιός του τραγουδιστή Νίκου Κουρκούλη.