Σπύρος Παπαδόπουλος: Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του Στην Υγειά μας ρε Παιδιά

«Είναι η σωστή στιγμή το Στην υγειά μας ρε παιδιά να περάσει στην ιστορία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ανακοίνωσε το οριστικό τέλος του Στην Υγειά μας ρε Παιδιά

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θέλησε να ανακοινώσει στους διαδικτυακούς του φίλους πως η εκπομπή του, Στην Υγειά μας ρε Παιδιά φτάνει στο τέλος της.

Η αλήθεια είναι πως εδώ και καιρό είχε ακουστεί πως ενδέχεται να μη δούμε τον παρουσιαστή και τη νέα σεζόν στον ΣΚΑΪ και η επιβεβαίωση ήρθε μόλις πριν από λίγα λεπτά από τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου για το Στην Υγειά μας ρε Παιδιά

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ.

Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου.

Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να...δέσει!

Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει!
Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου "Έλληνες απανταχού", νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το «ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ» να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!

Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους....την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πληρώνεται, εμείς δεν πρέπει να πάρουμε κάτι;»

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, τονίζοντας πως οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα έπρεπε να πληρώνονται.

O τραγουδιστής αναφέρθηκε στο ζήτημα που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό σχετικά με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου.

«Δεν έχει να κάνει μόνο με την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου. Εμείς υπογράψαμε μια συμφωνία περίπου 500 τραγουδιστές γιατί θα θέλαμε και εμείς, όπως συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, Έχω πάρει χρήματα από ξένη τηλεόραση και όχι από τη χώρα μου. Και αυτό είναι τραγικό. Δεν λέμε τίποτα εκατομμύρια. Ένα στοιχειώδες ποσό.

Όταν χρησιμοποιείται η εικόνα και η επικαιρότητα ενός καλλιτέχνη θα πρέπει να υπάρχει ένα πλαφόν. Θα έπρεπε τα κανάλια να το σεβαστούν αυτό και να διαθέτουν ένα μπάτζετ για να δίνουν στους καλλιτέχνες που πηγαίνουν σε αυτά» είπε ο τραγουδιστής.

«Ο Παπαδόπουλος, ας πούμε, πληρώνεται όπως και όλοι οι συντελεστές. Εμείς που συμμετέχουμε και πολλές φορές χωρίς εμάς δεν γίνεται εκπομπή, δεν πρέπει και εμείς να πάρουμε κάτι; Είναι πάρα πολύ λογικό αυτό το πράγμα. Η ΕΡΤ μόνο μέχρι στιγμής πληρώνει κάποια λίγα χρήματα, όχι κάποιο ιδιωτικό κανάλι», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Κώστας Μπίγαλης Σπύρος Παπαδόπουλος