Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από τους Κουκου

«Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από τους Κουκου

Ο Κρατερός Κατσούλης συνάντησε την κάμερα της εκπομπής Πρωινό και εξήγησε πώς είναι η πρώτη μέρα μακριά από τους Κουκου, μετά την ανακοίνωση που έκανε το πρωί της Τετάρτης.

Όπως εξήγησε ο ίδιος στις δηλώσεις που έκανε, είναι πολύ ενθουσιασμένος για το νέο πρότζεκτ που ξεκινάει σε λίγο καιρό ενώ από την άλλη δήλωση και ικανοποιημένος που σήμερα κατάφερε να φάει πρωινό μαζί με τα παιδιά του.

Τέλος δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά με το Star, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η σχέση του με την πρωινή ζώνη έχει τελειώσει.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη μετά την αποχώρησή του από του Κουκου

«Σήμερα δεν πρόλαβα να καταλάβω πολλά πράγματα γιατί ξύπνησα περίπου την ίδια ώρα. Η διαφορά ήταν ότι έφαγα πρωινό με τα παιδιά μου αντί να τρέχω και μετά έκανα τις υπόλοιπες δουλειές που θα έκανα μετά την εκπομπή.

Οπότε κατάλαβα την ημέρα λίγο καλύτερα αλλά ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει κάποια πράγματα. Ήταν μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάποια στιγμή για να μπορέσω να συμμετάσχω όπως πρέπει στην ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” τα γυρίσματα που αρχίζουν τον Ιούνιο. Οι πρόβες έχουν ξεκινήσει ήδη. Είναι ένα τεράστιο project, μια σπουδαία δουλειά και θεωρούν όλοι όσοι συμμετέχουμε. Με έναν σπουδαίο σκηνοθέτη, με ένα θίασο εξαιρετικών ανθρώπων και ένα όνειρο της Μιμής που το παλεύει επτά χρόνια.

Οι ανάγκες μια πρωινής καθημερινής εκπομπής είναι πολύ συγκεκριμένες, ο χρόνος είναι πολύ συγκεκριμένος, δεν μπορείς να ξενυχτάς, δεν μπορείς να μην κοιμάσαι καλά αν θέλεις να κάνεις σωστά τη δουλειά σου, άρα αρχίζεις και κόβεις πράγματα.

Είμαστε 4 χρόνια μαζί στο συγκεκριμένο κανάλι, με τους συγκεκριμένους συνεργάτες. Έχουμε δημιουργήσει σημαντικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να κάνουμε και άλλα πράγματα με το Star. Δεν έχει διακοπεί η συναισθηματική σχέση μου με την εκπομπή, είναι εύκολο να βρεθώ ξανά εκεί και να πούμε κάποιες κουβέντες με οποιονδήποτε τρόπο.

Έχω πει ξεκάθαρα, ότι από την καθημερινή πρωινή ζώνη έχω τελειώσει, έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος αυτός και έχω τελειώσει», είπε ο Κρατερός Κατσούλης.

«Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό»

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη από την Φωλιά των ΚουΚου, εξηγώντας πως γνώριζε την απόφασή του αυτή εδώ και καιρό.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αισθάνεται μία αμηχανία με τη νέα αρχή που κάνει ο Κρατερός αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει το καλύτερο για εκείνον.

«Η ανακοίνωση ήταν ξαφνική για όλους τους υπόλοιπους όχι για εμάς. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες για το πόσο καιρό πριν το είχαμε συζητήσει αλλά καιρό.

Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο από αυτό που είπα στην εκπομπή.

Φυσικά για εμένα είναι πολύ περίεργο γιατί δουλεύουμε μαζί τα τελευταία 7 χρόνια, οπότε για εμένα που ήμουν πολλά χρόνια πριν στην δουλειά, παρόλα αυτά είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει μια αμηχανία για το καινούργιο που θα έρθει.

Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό που όπως είπα και στην εκπομπή αυτό συμβαίνει μόνο για καλό. Αισθάνομαι περίεργα που θα παρουσιάσω μόνη μου την εκπομπή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.