Πέτρος Τατσόπουλος: «Λεφάκης, ο βασιλιάς του θράσους»

«Δεν προέβλεψε το ξέσπασμα της πανδημίας, αλλά γνωρίζει πότε θα τελειώσει»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πέτρος Τατσόπουλος: «Λεφάκης, ο βασιλιάς του θράσους»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Πέτρος Τατσόπουλος θέλησε να σχολιάσει με πολύ αρνητικό τρόπο τις αστρολογικές προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Λεφάκης πάνω στο ζήτημα της πανδημίας.

Ο έμπειρος αστρολόγος, στην αρχή του έτους είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή The 2night Show και είχε μιλήσει για την εξέλιξη της πανδημίας. Οι δηλώσεις του αυτές και οι νέες προβλέψεις του φαίνεται πως εξόργισαν τον Πέτρο Τατσόπουλο, ο οποίος δεν του χαρίστηκε.

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου για τον Κώστα Λεφάκη

«Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ

Ο άνθρωπος που δεν προέβλεψε -ούτε κατά προσέγγιση πεντηκονταετίας- το ξέσπασμα της πανδημίας, έρχεται τώρα να μας ενημερώσει πότε θα τελειώσει οριστικά. Λεφάκη, μην ακούς εμάς τους γκρινιάρηδες. Όσο ο “πιο σοφός λαός του κόσμου” σε αμείβει για τις… προβλέψεις σου, είναι άξιος της μοίρας του. Μην τον λυπάσαι. Πάρ’ του τα χοντρά».

Πέτρος Τατσόπουλος Λεφάκης

"Είχα παραισθήσεις μετά το χειρουργείο. Νόμιζα ότι ήθελαν να με σκοτώσουν"

Καλεσμένος στα Μεσάνυχτα, στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/3 ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο οποίος διηγήθηκε την ιστορία της ζωής του, μίλησε για τη σοβαρή περιπέτεια της υγείας του και απάντησε για την ατάκα περί γυναικών η οποία σχολιάστηκε από τα Μέσα.

Το χειρουργείο

Η κατάστασή του όταν έφτασε στο νοσοκομείο ήταν τόσο οριακή που ο καρδιοχειρουργός αναγκάστηκε να τον «ανοίξει» πριν καν τον ναρκώσουν. Ένα χειρουργείο που κράτησε πέντε ώρες.

«Η επαναφορά έγινε σταδιακά κι όχι αμέσως γιατί έπαιρνα φάρμακα για τον πόνο που ήταν οπιούχα. Είχα παραισθήσεις και μερικές τις περιέγραψα. Ένιωθα ότι ήθελαν να με σκοτώσουν, ξυπνάς με ένα είδος ψύχωσης. Στην χειρότερη περίπτωση αυτή μένει για πάντα. Μπορεί να ξυπνήσεις εγκεφαλικά και κινητικά ανάπηρος και ψυχωτικός. Ε καλύτερα να πεθάνεις. Μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα κι ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους στο νοσoκομείο γιατί δίνουν μια μάχη χιλιοστών. Η παραμικρή κίνηση μπορεί να σου κοστίσει.

Μέσα σε όλα αυτά περπατούσα και με πλησίασε ένας νεαρός και με χαιρέτησε. Δεν το θυμόμουν και μου είπε ήμουν στην ομάδα που σας χειρουργήσαμε. Του είπα ότι εγώ από τα πρόσωπα που είδα εκείνες τις ημέρες, τα περισσότερα δεν τα θυμάμαι. Η μετάβαση να ξεχωρίσεις την παράνοια από την πραγματικότητα γίνεται σταδιακά», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ατάκα για της γυναίκες που έγινε viral

Στα 18 του έμαθε ότι είναι υιοθετημένος και περιέγραψε την κουβέντα που είχε με τη θετή του μητέρα, αλλά και τον τρόπο που γνώρισε τη βιολογική του μητέρα.

Ο ίδιος, εξήγησε τι ισχύει για εκείνη την περιβόητη ατάκα για τις γυναίκες που έχουν περάσει από τη ζωή του και τόνισε ότι πρόκειται για μια κουβέντα που ειπώθηκε μέσα σε μια συνέντευξη, αλλά παρεξηγήθηκε.