Σία Κοσιώνη: «Ένα μεγάλο μπράβο στην Δανάη που καθάρισε το θέμα μόνη της»

Η ανάρτηση της για την κοπέλα που παρενοχλήθηκε από τον 22χρονο στην Νέα Σμύρνη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σία Κοσιώνη: «Ένα μεγάλο μπράβο στην Δανάη που καθάρισε το θέμα μόνη της»

Η Σία Κοσιώνη έσπευσε να δώσει συγχαρητήρια στην Δανάη, την κοπέλα που είχε το θάρρος να καταγγείλει τον 22χρονο που την παρενόχλησε σεξουαλικά έξω από το σπίτι της στην Νέα Σμύρνη.

Η Δανάη δημοσιεύσει στα social media το βίντεο με το πρόσωπο του 22χρονου αλλά και όλο το συμβάν και λίγες ώρες αργότερα συλλήφθηκε αλλα και αναγνωρίστηκε και από όλες γυναίκες που έπεσαν εξίσου θύματα παρενόχλησης από τον ίδιο.

Η Σία Κοσιώνη λοιπόν προχώρησε σε μια ανάρτηση αναφορικά με την δύναμη της Δανάης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

“Ένα μεγάλο «μπράβο» στην Δανάη που «καθάρισε» το θέμα μόνη της. Δεν φοβήθηκε, δεν κρύφτηκε, το κατήγγειλε, το δημοσιοποίησε και το κράτος έκανε τη δουλειά του. Για όλες τις γυναίκες που ξέρουν πολύ καλά τι θα πει να περπατάς μόνη το βράδυ και να φοβάσαι. #bravo #thankyou #sayno #react #women”.

Κρατούμενος ως την Δευτέρα ο 22χρονος φοιτητής

Ο σάτυρος της Νέας Σμύρνης θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι να απολογηθεί και να δικαστεί τη Δευτέρα. Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής βγήκε από το γραφείο του ανακριτή και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο κρατητήριο.

Ο δικηγόρος του 22χρονου ,Γιώργος Μυταλούλης έκανε λόγο για πρωτοφανή φρενίτιδα που έχει κατακλύσει τα social media εναντίον του πελάτη του και ανέφερε ότι σε αυτή την περίπτωση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λειτούργησαν πολύ αρνητικά. Επισης έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό παιδί, προσθέτοντας ότι οι γονείς του είναι συντετριμμένοι και ισχυριστηκε ότι τις επόμενες μέρες θα αναδειχθεί η πραγματικότητα που είναι εντελώς διαφορετική από τα όσα προβάλλονται σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι η προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα τα θύματά του τον έχουν αναγνωρίσει και εχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία η συμμέτοχη του σε τουλάχιστον τέσσερις ακόμα περιπτώσεις, στην Ακρόπολη, στη Νέα Σμύρνη, το Παλαιό Φάληρο και την Καλλιθέα.

undefined