Παντρεύτηκε η εγκυμονούσα Μένια Μαθιουδάκη

Την γνωρίσαμε μεσα από το Μπρούσκο” και “Ρουά Ματ”

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Παντρεύτηκε η εγκυμονούσα Μένια Μαθιουδάκη

Η Μένια Μαθιουδάκη παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Δημήτρη Βουρλιώτη στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το μωράκι τους.

H όμορφη ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές “Μπρούσκο” και “Ρουά Ματ” παντρεύτηκε τον σύντροφό της και είχαν στο πλευρό τους αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η ίδια θέλησε να γνωστοποιήσει την ευχάριστη είδηση του γάμου τους μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Μαζί! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους! Σας αγαπάμε!» ενώ πριν μερικές μέρες παντρεύτηκε η εξίσου εγκυμονούσα Βαλεντίνη Ράντη.

Παντρεύτηκε η εγκυμονούσα Μένια Μαθιουδάκη

Λίγα λόγια για την ηθοποιό Μένιο Μαθιουδάκη

Η Μένια Μαθιουδάκη γεννήθηκε στις 12 Νοεμβρίου του 1988 στην Αθήνα, και είναι μοντέλο και ηθοποιός. Είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Αθηνών του Γιώργου Θεοδοσιάδη.

Η Μένια, αναδείχθηκε Μις Φωτογένεια στα Καλλιστεία του 2008, ήταν ένα από τα κορίτσια του Χρήστου Φερεντίνου που άνοιγε τις βαλίτσες στο τηλεπαιχνίδι "Super Deal (2007)" και "Show Me The Money (2008)" και έπαιζε με τον φακό σε φωτογραφήσεις μόδας. Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο ως ηθοποιός το 2013, στη κοινωνική σειρά του Ant1 "Μπρούσκο", ως Εύα Παπαδάκη. Το 2014, συμμετέχει ως Παυλίνα, στη δραματική σειρά του Ant1 Κύπρου "Ρουά Ματ", σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου, Κώστα Αναγνωστόπουλου, και Θεοδόση Οικονομίδη.

Επίσης, έχει παίξει στις διαφημίσεις του "14890 Ώρα Έλλάδος (2008)" μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, και της "Cosmote (2012)", «οικογενειακό πακέτο» Παντρεμένοι με παιδιά.