Σταύρος Βαρθαλίτης: Η αποκάλυψη για το μοίρασμα του επάθλου του MasterChef με τον Σταυρή

«Ο λόγος μεταξύ φίλων πρέπει να κρατιέται»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταύρος Βαρθαλίτης: Η αποκάλυψη για το μοίρασμα του επάθλου του MasterChef με τον Σταυρή

Ο μεγάλος νικητής του περσινού MasterChef, ο Σταύρος Βαρθαλίτης, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να μοιραστεί το έπαθλο με τον φίλο του Σταυρή.

Ο νεαρός σεφ αποκάλυψε και στην πρόσφατη εμφάνιση στο MasterChef πως τελικά μοιράστηκε το έπαθλο και ο ίδιος φαίνεται να είναι πολύ σίγουρος για την απόφασή του αυτή.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη για το έπαθλο του MasterChef 5

Πώς είναι η ζωή σας ως… MasterChef;

Από εκείνη την ημέρα που τελείωσε ο διαγωνισμός, η ζωή μου έχει αλλάξει ριζικά προς το καλό και γι’ αυτό δεν σταματώ να δείχνω την ευγνωμοσύνη μου προς αυτούς τους ανθρώπους.

Προέκυψαν ευκαιρίες επαγγελματικές, πολλή δουλειά σίγουρα, γιατί ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται αν δεν δουλέψεις σκληρά, αγάπη από τον κόσμο και μία γενική αποδοχή που, πραγματικά, το έχω ξαναπεί αλλά είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχω πάρει από τον διαγωνισμό. Στόχος μου βασικός είναι και ένα μαγαζί στο άμεσο μέλλον, αλλά επειδή θέλω να γίνει σωστά και όταν πρέπει, το σχεδιάζω με σύνεση και υπομονή.

Βαρθαλίτης Σταυρής

Μοιραστήκατε το χρηματικό έπαθλο με τον φίλο σας Σταυρή Γεωργίου, ο οποίος ήταν και εκείνος φιναλίστ. Σπάνιο αυτό που κάνατε.

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση με τον Σταύρο και νιώθουμε ο ένας τον άλλον. Είχαμε πει κάτι και έπρεπε να τα βρούμε μεταξύ μας. Ο λόγος μεταξύ φίλων πρέπει να κρατιέται, παρ’ όλες τις δυσκολίες που επικρατούν εκεί έξω, με κλειστά τα μαγαζιά και μια οικονομία που καταρρέει.

Αν είναι σπάνιο, δεν γνωρίζω. Εγώ ξέρω ότι όταν λέμε κάτι, πρέπει να γίνεται με κάποιον τρόπο και να τηρείται ο λόγος. Πιστεύω πως το συναίσθημα και των δυο μας ήταν εκτίμηση και αγάπη και ότι όλο αυτό που είχαμε φτιάξει στο παιχνίδι –παρόλη την απόσταση που έχουμε τώρα- και το έντονο συναίσθημα που είχαμε αποκτήσει, λόγω του εγκλεισμού, ήταν αληθινό.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για τον Σταύρο Βαρθαλίτη

  • Ο Σταύρος είναι 24 ετών.
  • Κατάγεται από τη Σύρο.
  • Μένει στην Αθήνα και συγκεκριμένα στα Άνω Λιόσια.
  • Τα γυαλιά είναι το γούρι του.
  • Άνετος και με αυτοπεποίθηση, ο Σταύρος υποσχέθηκε να κερδίσει το έπαθλο του MasterChef!
  • Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες.
  • Στο MasterChef μπήκε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση.
  • Μέσα από το MasterChef είχε ως σκοπό να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό.
  • Κατά τη διάρκεια του MasterChef πήρε 8 κιλά.