Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νανά Παλαιτσάκη: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Μένιο Φουρθιώτη - «Έπεσα από τα σύννεφα»

«Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη»

Νανά Παλαιτσάκη: «Σπάει» τη σιωπή της για τον Μένιο Φουρθιώτη - «Έπεσα από τα σύννεφα»
News 08.05.2021 16:03
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε το μεσημέρι του Σαββάτου η Νανά Παλαιτσάκη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται. Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στη συνεργασία της με τον Μένιο Φουρθιώτη με αφορμή τις εξελίξεις με την σύλληψή του.

Η Νανά Παλαιτσάκη εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να συνεργαστεί μαζί του ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο πριν από λίγο καιρό την οδήγησε στο νοσοκομείο.

Οι δηλώσεις της Νανάς Παλαιτσάκη για τον Μένιο Φουρθιώτη

«Είμαι σε μια πάρα πολύ περίεργη φάση. Έχει προηγηθεί ένα δίμηνο πάρα πολύ άσχημο για μένα. Αρρώστησα. Είχα επιπλοκή. Μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο με ένα οξύτατο πόνο στο στήθος. Πρέπει να ξαναμπώ στο νοσοκομείο για να δούνε πάλι τις τιμές της καρδιάς. Έπρεπε να πάψω οποιαδήποτε δραστηριότητα. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο παραιτήθηκα από όλα.

Ο κόσμος πάντα έχει κάτι να πει. Εγώ συνεργάστηκα ούτε τρεις μήνες με τον Μένιο. Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν έχω ούτε νοσοκομειακή κάλυψη. Για να μπαίνω κάθε δυο μήνες στο νοσοκομείο πρέπει να υπάρχει ο φορέας μας ο δημοσιογραφικός και να καλύπτει τα έξοδα. Τον Δεκέμβριο μου είπαν να πάω σε μια εκπομπή με πολιτικό περιεχόμενο και ότι ίσως έβγαινε και μια εφημερίδα. Δε ρωτάει ο κόσμος πώς πληρώνεις το νοίκι…

Είχα πιεστεί πάρα πολύ γιατί έβγαινε και η εφημερίδα. Αφόρητα είχα πιεστεί. Ήρθε ο οργανισμός μου και ανατινάχτε. Παραιτήθηκα από όλα. Είμαι άνεργη για πρώτη φορά στη ζωή μου. Εγώ είχα παραιτηθεί πριν προφυλακιστεί. Εμένα μου είχε κάνει πρόσληψη η εταιρεία του καναλιού. Οι άνθρωποι από το κανάλι μου πρότειναν να μη φύγω.

Δεν έχει καμία σχέση η πρόσληψή μου στο κανάλι με τον Μένιο Φουρθιώτη. Έπεσα από τα σύννεφα όταν έμαθα για τις ταυτότητες τις ΕΣΗΕΑ και μετά έπεσα από τα σύννεφα με τα τελευταία γεγονότα. Μου φαίνεται έως και βλακώδες. Υπάρχει μια συμπαντική νομοτέλεια. Η Ύβρις, η Άτις, η Νέμεσις και η Τίσις…» είπε, μεταξύ άλλων, η Νανά Παλαιτσάκη.

«Να είστε συγκρατημένοι όταν σας "χτυπάνε την πλάτη"»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νανά Παλαιτσάκη θέλησε να κάνει μία νέα ανάρτηση, στη οποία έστειλε στους διαδικτυακούς της φίλους ένα αρκετά αινιγματικό μήνυμα, το οποίο μάλιστα ήρθε λίγο μετά την σύλληψη του Μένιου Φουριθιώτη.

Η δημοσιογράφος ήταν στενή συνεργάτιδα του παρουσιαστή, διέκοψε ωστόσο τη συνεργασία τους πριν από μερικές μέρες, επικαλούμενη προσωπικούς λόγους.

«Σήμερα με αφορμή τις μέρες θα γράψω μια ιστορία Αυτή η ιστορία, έχει εντυπωσιάσει Φίλους μου και την έχουν διαδώσει. Έχει να κάνει με τους ρόλους των ανθρώπων. Είναι οι συγκεκριμένοι 5 . Ο ηγέτης, ο προδότης, ο ήρωας, ο στρατιώτης και ο πολεμιστής.

Ο προδότης είναι ο πιο ευεργέτη μένος, από τον ηγέτη. Ο ρόλος του καθοριστικός. Αν δεν υπήρχε προδότης, δεν θα υπήρχαν ήρωες. Ο στρατιώτης πάλι είναι εκείνος που ακολουθεί πιστά ένα σύμβολο και έχει αποφασίσει να πεθάνει για να το υπερασπιστεί, ο πολεμιστής όμως είναι εκείνος που ο, τι και να γίνει έχει μοναδικό σκοπό να γυρίσει πίσω όρθιος και ζωντανός.

Να είστε συγκρατημένοι όταν σας «χτυπάνε την πλάτη» και σας αποκαλούν ήρωες… Σας θεωρούν και λιγάκι κορόιδο, αφού έχετε Εργαλειοποιηθεί από «άλλους» για να τους εξυπηρετείτε αδιαφορώντας για τις ανάγκες σας.. Αυτοί οι «άλλοι » που ο Σαρτρ τους αποκάλεσε «κόλαση ».

Αυτοί οι «άλλοι» που έχουν έτοιμη την κατάκριση… αυτοί οι «άλλοι» που περιμένουν να λυντζάρουν τόσο εύκολα όσο χειροκροτούσαν … Πέντε ρόλους λοιπόν διαχειριζόμαστε σε αυτή την ζωή Πέντε και οι ρόλοι όλων των πρωταγωνιστών της Μεγάλης Εβδομάδας. Καθοριστικός ο ρόλος του προδότη Αν δεν ήταν… δεν θα ερχόταν η Ανάσταση», έγραψε χαρακτηριστικά.

Σήμερα με αφορμή τις μέρες θα γραψω μια ιστορία Αυτή η ιστορία, έχει εντυπωσιασει Φίλους μου και την έχουν διαδώσει....

Posted by Nana Palaitsaki on Wednesday, April 28, 2021

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νανά Παλαιτσάκη: Η απάντησή της στις δηλώσεις του Βασίλη Μιχαλόπουλου

Βασίλης Μιχαλόπουλος: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό με την Παλαιτσάκη - «Τα βλέπω αυτά και γελάω»

Share