Κρατερός Κατσούλης: «Με το Star συζητάμε πράγματα για του χρόνου»

Οι νέες δηλώσεις για την αποχώρησή του από τους Κουκου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κρατερός Κατσούλης: «Με το Star συζητάμε πράγματα για του χρόνου»

Το πρωί της Κυριακής ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να φύγει από το Star και την εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου, εξηγώντας πως έχει πολύ καλή σχέση με το κανάλι και γι΄αυτό συζητάνε πράγματα για την επόμενη χρονιά.

Οι δηλώσεις του Κρατερού Κατσούλη για την αποχώρησή του από τους Κουκου

«Είναι κάτι το οποίο έγινε με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, με πολλή συγκίνηση, με πολύ μεγάλη συνεννόηση με το αγαπημένο μου κανάλι και τους ανθρώπους του καναλιού. Και έγινε για το λόγο που είπα γιατί αυτό το κομμάτι ξεκίνησε να είναι ένα επιπλέον, ένα εμβόλιμο κομμάτι στη μέχρι τώρα πορεία μου.

Κάποια στιγμή έγινε κυρίως και κάποια στιγμή αντιλήφθηκα ότι δεν μπορεί να γίνει το άλλο κομμάτι της δουλειάς μου επιπλέον και έμεινε μόνο αυτό. Νομίζω ότι έφτασε απλώς η στιγμή να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος. Έτσι κι αλλιώς με το Star έχουμε τόσο καλή και τρυφερή σχέση που συζητάμε πιθανότατα και πράγματα για του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό»

Το πρωί της Πέμπτης, η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του συζύγου της, Κρατερού Κατσούλη από την Φωλιά των ΚουΚου, εξηγώντας πως γνώριζε την απόφασή του αυτή εδώ και καιρό.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως αισθάνεται μία αμηχανία με τη νέα αρχή που κάνει ο Κρατερός αλλά σε κάθε περίπτωση θέλει το καλύτερο για εκείνον.

«Η ανακοίνωση ήταν ξαφνική για όλους τους υπόλοιπους όχι για εμάς. Δεν θα σας πω λεπτομέρειες για το πόσο καιρό πριν το είχαμε συζητήσει αλλά καιρό.

Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο από αυτό που είπα στην εκπομπή.

Φυσικά για εμένα είναι πολύ περίεργο γιατί δουλεύουμε μαζί τα τελευταία 7 χρόνια, οπότε για εμένα που ήμουν πολλά χρόνια πριν στην δουλειά, παρόλα αυτά είναι κάτι καινούργιο. Υπάρχει μια αμηχανία για το καινούργιο που θα έρθει.

Θέλω να πάνε όλα τα πράγματα καλά και για τον Κρατερό που όπως είπα και στην εκπομπή αυτό συμβαίνει μόνο για καλό. Αισθάνομαι περίεργα που θα παρουσιάσω μόνη μου την εκπομπή», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.