Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή ανάρτηση με την Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της μητέρας

Το γλυκό φιλί στην αγαπημένη του μαμά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Λάτσιος: Η τρυφερή ανάρτηση με την Ελένη Μενεγάκη για τη γιορτή της μητέρας

Με μία ανάρτηση που έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να ευχηθεί στην αγαπημένη του μητέρα, Ελένη Μενεγάκη για την γιορτή της μητέρας με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία από το σπίτι τους.

Νωρίτερα η παρουσιάστρια είχε κάνει μία υπέροχη ανάρτηση στον δικό της λογαριασμό στο Instagram στην οποία έβαλε μερικές αδημοσίευτες μέχρι στιγμής φωτογραφίες από τα παιδιά της, στην οποία έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα για την αξία της μητρότητας.

Έτσι λοιπόν και ο Άγγελος Λάτσιος «απάντησε» με μία εξίσου τρυφερή ανάρτηση. Άλλωστε τον τελευταίο καιρό ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη συνηθίζει να ανεβάζει φωτογραφίες μαζί με όλα τα μέλη της οικογένειάς του.

Η ανάρτηση του Άγγελου Λάτσιου για την Ελένη Μενεγάκη

Άγγελος Λάτσιος Μενεγάκη

Οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γαία

Με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη πέρασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο ο γιος της Ελένης Μενέγακη και του Γιάννη Λάτσιου, Άγγελος.

Ο Άγγελος είναι αρκετά ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολλές φορές πλέον μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα του.

Αυτήν την φορά, ο ίδιος δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη -η οποία είναι και πρώην σύντροφος του Μάκη Παντζόπουλου- και όπως θα δείτε είναι μια καλλονή!

Μάλιστα, φήμες θέλουν τα δύο παιδιά να είναι κάτι παραπάνω από φίλοι!

Άγγελος Λάτσιος φωτογραφίες του με την κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Άγγελος Λάτσιος οι νέες φωτογραφίες του με την κούκλα κόρη της Δωροθέας Μερκούρη

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε πριν από μερικές μέρες στο Πρωινό και όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο ίδιο κανάλι με την ίδια, είπε: «Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω επικοινωνία με την τηλεόραση, το μόνο που βλέπω είναι ντοκιμαντέρ».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην σχέση του 19χρονου γιου της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελου Λάτσιου, με την κόρη της, Γαία Μερκούρη, με την ίδια ωστόσο να αποφεύγει να απαντήσει: «Δεν ξέρω γιατί μιλάτε» ήταν το σχόλιο της Δωροθέας.