Στεφανία Λυμπερακάκη: «Αγαπώ τους Έλληνες, τους θέλω μαζί μου»

Οι δηλώσεις της πριν την αναχώρηση για την Ολλανδία

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στεφανία Λυμπερακάκη: «Αγαπώ τους Έλληνες, τους θέλω μαζί μου»

Λίγο πριν αποχωρήσει για την Ολλανδία και τον διαγωνισμό της Eurovision, η Στεφανία Λυμπερακάκη μίλησε στην εκπομπή Φλερτ και μοιράστηκε τα άγχη της αλλά και τον μεγάλο ενθουσιασμό της που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα.

Η ίδια εξήγησε πως έχει μεγάλη αγάπη για τη χώρα της και γι' αυτό το λόγο θέλει να έχει τους Έλληνες στο πλευρό της, ενώ σήμερα έκανε και την πρώτη της πρόβα στη σκηνή.

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Λυμπερακάκη για τη Eurovision

Η συμβουλή που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου λίγο πριν την Eurovision

Η Στεφανία Λυμπεράκακη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “φλΕΡΤ”, μόλις λίγες ημέρες πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision και κάνει περήφανη τη χώρα μας.

Η εκπρόσωπος της Ελλάδας αναφέρθηκε φυσικά στο κομμάτι της “Last Dance” αλλά και στην συμβουλή που της έδωσε η Έλενα Παπαρίζου.

Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια που χώρισε πριν λίγο καιρό, ανέφερε πως παρακολουθεί τα στοιχήματα και πως είναι αρκετά ενθουσιασμένη πως η Ελλάδα βρίσκεται στην τελική 10αδα.

«Ήρθε στο στούντιο η Έλενα Παπαρίζου, ήμουν με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και μου είπε “κοριτσάκι μου, αστέρι μου”. Μου έδωσε συμβουλή για τα τακούνια. Μου είπε: “Στεφανία πρέπει να τα φοράς κάθε ημέρα, όπου και να πας”, για να συνηθίσω. Τώρα τα φοράω κάθε ημέρα.».