Πέθανε ο πατέρας της Adele

Ήταν μόλις 57 ετών

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέθανε ο πατέρας της Adele

Ο πατέρας της Adele, Mark Evans, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών ύστερα από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Μεγάλο παράπονο του ήταν το γεγονός πως δεν κατάφερε να βελτιώσει την σχέση του με την τραγουδίστρια, καθώς η ίδια δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την εγκατάλειψη που είχε βιώσει από τον πατέρα της σε παιδική ηλικία αλλά και την πιο πρόσφατη διαφωνία τους σχετικά με συνέντευξή του.

Ο Evans είχε φύγει από το σπίτι όταν η Adele ήταν μόλις τριών ετών, αφήνοντας την μητέρα της Penny Adkins να μεγαλώσει μόνη της το παιδί. Ήταν για χρόνια αλκοολικός πριν εμφανίσει καρκίνο. Δημοσιεύματα, ανέφεραν μάλιστα ότι ο πατέρας της, εργαζόταν ως οδηγός φορτηγού και έβγαζε 50 λίρες την ημέρα.

πατέρας Adele πέθανε

Παρά το γεγονός ότι την είχε αφήσει σε μικρή ηλικία, η Adele περνούσε τα καλοκαίρια στην Ουαλία μαζί με τους γονείς του πατέρα της, αλλά και τον ετεροθαλή αδελφό της Cameron. H σχέση της με τον πατέρα της, άρχισε να χειροτερεύει όταν πέθανε ο παππούς της το 1999 και ξεκίνησε να πίνει περισσότερο.

Παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει προσπάθειες για να τα βρουν, τελικά, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Sun, η Adele είχε σταματήσει να του μιλάει, όταν το 2011 είχε πει σε συνέντευξή του ότι η κόρη του πάλευε να βρει την αγάπη επειδή είχε «θέματα εγκατάλειψης».

Ο Evans πριν πεθάνει δεν είχε χάσει την ελπίδα ότι θα τα έβρισκε ξανά με την κόρη του. Κάθε μέρα της έγραφε γράμματα και ζητούσε να δει τον εγγονό του. Ενώ, πέθανε και η ηθοποιός Ολυμπία Δουκάκη.

Έτσι είναι σήμερα η Adele

Η Adele φαίνεται πως έχει κάνει μία εντυπωσιακή προσπάθεια και πλέον είναι πιο αδύνατη από ποτέ. Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε πώς είναι το σώμα της μετά την απώλεια κιλών.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει γίνει κυριολεκτικά άλλος άνθρωπος μιας και μετά από την προσωρινή αποχή της από τη μουσική βιομηχανία, επέστρεψε πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Στο πιο πρόσφατο post της η τραγουδίστρια του «Hello» η Αντέλ είναι πραγματικά αγνώριστη. Συγκεκριμένα, ποζάρει με το μπικίνι της και αφήνει τους διαδικτυακούς της φίλους με το στόμα ανοιχτό.