Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί με το μήνυμα της για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας

«Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εριέττα Κούρκουλου: Συγκινεί με το μήνυμα της για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας

Η Εριέττα Κούρκουλου θέλησε να περάσει ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μητέρες αλλά δυσκολεύονται λόγω προβλημάτων γονιμότητες.

H κόρη της κυρίας Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου πολύ συχνά τοποθετείται και εκφράζει την γνώμη της μέσω των social media ενώ πολλές φορές έχει δηλώσει και την αγάπη της που έχει προς τα ζώα.

Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τον σύζυγο της, Βύρων Βασιλειάδη, και πέρασε το δικό της ενθαρρυντικό μήνυμα για τον αγώνα που δίνουν οι γυναίκες προκειμένου να γίνουν μητέρες.

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

«Από χθες που ανέβασα τις ενέσεις που χαρίζαμε, έχω μείνει άφωνη με τον αριθμό μηνυμάτων υποστήριξης και αγάπης που λαμβάνω! Κατάλαβα ότι οι γυναίκες που παλεύουν να κάνουν παιδάκι είναι (είμαστε) παντού...

Γι΄αυτό όπου δείτε γυναίκα χαμογελάστε της! Ευχηθείτε της καλό Σαββατοκύριακο...κάντε υπομονή στο φανάρι αν αργήσει να ξεκινήσει. Ο καθένας από εμάς δίνει έναν αγώνα, που δεν ξέρει κανείς. Δώστε αγάπη - είναι δωρεάν και ό,τι πιο πολύτιμο σε έναν κόσμο, στον οποίο συχνά κυριαρχεί το μίσος και η αρνητική ενέργεια.

Εγώ προσωπικά δεν έχω νιώσει πιο πλούσια απ' ότι ένιωσα διαβάζοντας τις ευχές σας! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους όσοι δίνουν αυτό τον αγώνα. Εύχομαι να γεμίσουν σύντομα τα σπίτια σας παιδικές φωνούλες. Σας αγαπάω όλες και αγαπώ και τους άντρες μας, που δεν χάνουν ραντεβού στον γυναικολόγο και κρύβουν το δικό τους άγχος για να σταθούν δυνατοί για εμάς».

Έτοιμη να γίνει μαμά για πρώτη φορά

Έτοιμη να γίνει για πρώτη φορά μαμά είναι η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία θέλησε να μοιραστεί το συναίσθημα αυτό με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Εριέττα είναι αρκετά ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πολύ συχνά αναρτά φωτογραφίες και στιγμές από την καθημερινότητα της, με μια ανάρτηση της να προκαλεί ρίγη συγκίνησης.

Αυτή την φορά θέλησε να κάνει ένα quiz με τους followers και να απαντά στις ερωτήσεις όλων. Στην ερώτηση αν είναι έτοιμη να γίνει μητέρα, η ίδια απάντησε με μια κοινή φωτογραφία με τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη κι ένα emoji που λέει “είναι αλήθεια”.

Εριέττα Κούρκουλου έτοιμη να γίνει μαμά